Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Stigao je trejler novog „Matriksa“

AUTOR: CityMagazine 09 Sep, 2021

Nakog dugog išekivanja, konačno smo u prilici da pogledamo trejler filma The Matrix Resurrections, četvrtog dela popularne naučnofantastične filmske sage sestara Vačovski sa Kijanu Rivsom u glavoj ulozi. Izlazak ovog filma zakazan je za 22. decembar.

Trejler otvara razgovor Nea, koji se sada odaziva na ime Tomas Anderson, i njegovog terapeuta, koga tumači Nil Patrik Haris. Anderson se žali na svoje snove, ili je možda tačnije reći flešbekove, koji ga more i teraju da posumnja u svoj zdrav razum. U sledećim scenama pratimo njegov svakodnevni život do trenutka dok ne sretne Triniti (Keri En Mos). Njih dvoje, međutim, uopšte ne prepoznaju jedno drugo iako imaju osećaj da su se već sreli. Trejler dalje otkriva da Anderson sve vreme uzima plave pilule koje ga drže u lažnom svetu i sprečavaju da percipira stvarnu prirodu realnosti. No, kada mu se ukaže prilika da ponovo izabere crvenu pilulu, naš junak neće mnogo oklevati…


Izvor: Warner Bros. Pictures

The Matrix Resurrections će izaći čak osamnaest godina nakon filma The Matrix Revolutions, poslednjeg dela ovog poznatog filmskog serijala. Za razliku od originalne trilogije, koju su režirali i napisali i Lana i Lili Vačovski, novi nastavak je režirala samo Lana, dok je scenario napisala u saradnji sa književnicima Dejvidom Mičelom i Aleksandrom Hemonom. Osim gore pomenutih glumaca, uloge u ovom blokbasteru ostvarili su i Džejda Pinket Smit, Lambert Vilson, Danijel Bernhard, Jahja Abdul-Matin II, Džesika Henvik, Prijanka Čopra i Kristina Riči.

Pogledajte kako izgledaju prve objavljene scene iz filma The Matrix Resurrections u trejleru iznad teksta.

Izvor: Digital Spy
Izvor naslovne slike: Warner Bros. Pictures