Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Koncert grupe Svemirko odložen za 24. jul

AUTOR: CityMagazine 20 Jul, 2021
Koncert grupe Svemirko odložen za 24. jul

Vremenske nepogode u vidu obilnih pljuskova i grada onemogućili su da se bezbedno održi koncert grupe Svemirko u okviru progarma Provetravanje na Dev9t u Staroj Ciglani, planiran za 18. jul.

Subota, 24. jul, novi je datum održavanja koncerta. Sve ulaznice važe za novi termin. Ko nije u mogućnosti tada da dođe, ulaznice može da vrati na prodajnim mestima na kojima su i kupljene – do srede, 21. jula.

Svermirko je pop bend. Iako njegova muzika možda i nije pop u klasičnom smislu te definicije, on je svakako onaj koji postavlja trendove te koji pomera ili čak uklanja granice. Od svojih početaka i u tek četiri protekle godine Svemirko postaje lako moguće najtraženija koncertna senzacija na području zemalja koje nastanjuju Južni Sloveni, dok ključna osoba, glavni i kreativan um benda Marko Vuković, ne prestaje da isporučuje obećano i neočekivano.

Novi, treći Svemirkov studijski album Skalamerija završni je deo „-ija“ trilogije. Drugačiji, veštiji, progresivniji i opaljeniji uporedo sa prethodnim albumima Tunguzija i Vanilija, dostojan je završetak, ako ne i najisčekivaniji deo ove trilogije epskih proporcija. I Tunguzija i Vanilija i Skalamerija sa Svemirkom stižu u Beograd 18. jula.

Ulaznice su dostupne putem Ticket Vision prodajne mreže, kao i na tickets.rs po ceni od 1.200 dinara. Na veče koncerta, na ulazu u Staru ciglanu, koštaće 1.500.

Svemirko / Provetravanje na Dev9t

Slanački put 26
24.Jul 2021
Ciglana
1.200, 1.500 RSD