Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

The Weeknd je imao spektakularan nastup sa kolima i kamionima na dodeli Billboard nagrada

AUTOR: CityMagazine 29 May, 2021

Čini se da 2021. godina u pop muzici definitivno pripada The Weeknd-u, bar kada su u pitanju nastupi. Popularni kanadski pevač je nakon sjajnog nastupa na Superboulu početkom godine nedavno ponovo oduševio javnost živim izvođenjem svog velikog hita Save Yourself.

To se dogodilo u okviru dodele muzičkih nagrada magazina Billboard. Ova manifestacija održana je 23. maja u Mikrosoft teatru u Los Anđelesu, a njeni gledaoci su imali priliku da gledaju The Weeknd-ov nastup sa ogromnog parkinga u istom gradu. Slavni pevač je započeo izvođenje svoje pesme Save Yourself u crvenom kabrioletu u pokretu, praćen istim modelima crvene i bele boje, koji su iza njega pravili svojevrsnu koreografiju.

Na pola pesme, on je napustio automobil i nastavio da se šeta prema kameri, dok su pored njega prolazili dati automobili, ali i veliki beli kamioni. Nastup je kulminirao snimkom iz vazduha koji je prikazao The Weeknd-a u centru kadra, dok oko njega kruže sva ova vozila. U videu iznad teksta možete videti kako je izgledao ovaj spektakularni nastup.

Izvor: Billboard