Novi proizvodi iz Zlatiborca: Majstorski narezano
Spoj tradicionalnog i modernog čine ove proizvode svežim i praktičnim za konzumiranje. Jednostavno se otvara. Probajte neki od naših predloga za serviranje i uživajte!
Zakuska sa Zlatiborac dimljenom pečenicom
(1 porcija)
- 60 g Zlatiborac dimljene pečenice
- 150 g čeri paradajza
- 100 g sira burata
- 70 g sira ementaler
- 2-3 parčeta hleba
- 1 glavica crvenog luka
- 1 jaje
- 2-3 rotkvice
- maslinovo ulje
- Za dekoraciju: grančice žalfije i timijana, žuta paprika, šareni biber i ribizle
Paradajz nanizati na drvene ražnjiće. Oljuštiti crveni luk, pa ga preseći na pola. Izgrilovati paradajz, luk i hleb, zatim sve namirnice aranžirati i preliti ih maslinovim uljem.