Miamiam: Indian vibe & letnji meni
Nikako ne propustite atraktivni Pani Puri gde na tri čašice sa različitim „napicima“ (jedan je na bazi cvekle, drugom je osnova jogurt, trećem nana…) stižu korpice sa salatom od leblebija, ne zna se koji je „kotlet“ ukusniji, da li pileći ili vege uz čatni od urmi, a tu je i nezaobilazni hrskavi papad hleb sa moćno pikantnim sezonskim čatnijem. Kari u nekoliko opcija (pileći, sa jajima, sa ribom) i alva od cvekle u slatkom delu zaokružuju ovaj gastro iskorak u Indiju koji je sada deo stalne postavke.
Letnji „klasičan“ Miamiam meni, koji je sve samo ne „klasičan“, donosi širu nego ikad paletu opcija za doručak od avokado tosta do Benedikt jaja sa lososom. U glavnom delu probali smo sjajne kobasice koje sami prave, jelo koje možda ne biste očekivali na ovom mestu, ali savršen balans ukusa u domaćim kobasicama začinjenim pistaćima i sušenim paradajzom, u sjajnoj pratnji komorača i pirea sa parmezanom donosi moćnu simfoniju ukusa.
Pravo „letnje jelo“, negde između salate i glavnog jela, stiže kroz pačetinu u korici od začina posluženu takođe sa slajsovima komorača, bejbi spanaćem i kelerabom – potpuno u stilu i na tragu ovdašnjih trendova. Na istom tragu stiže famozna Pavlova, naravno „dekonstruisana“ i naravno vrlo efektna, kao i nežne i rakošne vafle sa vanila kremom i jagodama. Da, sasvim drugačije od svih drugih, u svakom pogledu… i zato više nego topla preporuka za toplo leto i inače…