Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Nastavak kultnog filma „Svemirski basket“ uz basket turnir u bioskopu CINESTAR

AUTOR: CityMagazine 15 Jul, 2021
Nastavak kultnog filma „Svemirski basket“ uz basket turnir u bioskopu CINESTAR

Animirani blokbaster Svemirski basket – novo nasleđe stigao je na repertoar najboljeg bioskopa u Beogradu, CINESTAR u ADA MALL-u. Tim povodom, ne propustite i Svemirski vikend 17. i 18. jula jer vas osim projekcije filma, očekuje i brdo iznenađenja. Pored poklon tattoo nalepnice, balona za decu i druženja s maskotama, za najsrećnije tu su čak i gadgeti iz filma ispod sedišta i Jokićevi dresovi! Deca će dodatno uživati u bojankama Svemirski basket: novo nasleđe i tako osvojiti vredne nagrade!

Na prostranoj terasi Cinema Bara, na četvrtom spratu ADA MALL-a, ne propustite MINI BASKET turnir! U subotu 17.07. od 17.30 do 19.30 imate priliku da pokažete svoje košarkaško umeće, a tri najbolja mesta Nike shop u Ada Mallu nagrađuje vrednim nagradama.

Ada Mall je osigurao i Basic Loyalty kartice za sve one koji kupe karte za projekcije Svemirskog basketa 17. i 18. jula, sa dodatih 20 bodova! Bodove možete iskoristiti za poklone iz Loyalty programa; kartice se registruju na Info pultu i tu se i „pune” bodovima.

A ispod sedišta najsrećniji mogu dobiti VIP karticu Ada Mall-a koje nude veći nivo benefita i pogodnosti za članove (dele se 3 takve kartice).

Kao svemirski brod, sleteće u naš bioskop i napraviti haos – ali onaj koji jedva čekamo!

Ulaznice su u prodaji, a na filmskom platnu bioskopa s pet zvezdica očekuje vas cela banda notorno nedisciplinovanih Looney Tunes-a kao i mnoge profesionalne košarkaške zvezde u ulogama u kojima ih do sada niste videli.