Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Najlepše nijanse lakova za nokte za ovu sezonu

AUTOR: CityMagazine 20 Jun, 2021
Najlepše nijanse lakova za nokte za ovu sezonu

Lepo vreme je konačno tu, leto se oseća u vazduhu, te je napokon došao trenutak i za otvorenu obuću, ravne sandale, te šik papuče koje otkrivaju svež pedikir… Kako bi efekat bio potpun, danas vam otkrivamo koje nijanse lakova za nokte su u trendu ove sezone kako biste na vreme nabavili svoju letnju paletu i spremno zakoračili u letnju sezonu.

Za razliku od prošle godine kada su dominirale svetle, neutralne, gotovo providne nijanse, ove sezone sve je u znaku povratka prirodi, te tako dominiraju topli zemljani tonova terakote, čokolade i starog zlata sa posebnim akcentom na crvenim i smeđim bojama narandžastog podtona koje savršeno ističu preplanuli ten…  

Foto: Instagram/caitlinmiyako

U pogledu samog efekta, umesto mat, ove sezone na snazi je glossy odosno svetlucava završnica, koja podrazumeva visoki sjaj i zanimljivu igru svetlosti. Za najbolji efekat namažite lak u dva tanka sloja, jer ćete na taj način postići ravnomeran i gladak izgled, a i lak će vam se brže osužiti na taj način.

U pogledu samog manikira, za razliku od svedenog prošlogodišnjeg trenda u vidu takozvanih Milky nails, ove sezone primetan je povratak glamuroznom disko efektu pa je manikir sve samo ne jednostavan i dosadan. Od karirane šare inspirisane hit Netfliksovom serijom Damin gambit, preko rasparnih šara i tonova na svakom noktu, do hit brazilskog manikira koji će biti jedna od najtraženijih tehnika narednih meseci, čini se da nam ovo leto donosi puno uzbuđenja u beauty svetu koje jedva čekamo da isprobamo!

U galeriji ispod teksta pogledajte koje su to nijanse idealan izbor za vrelo leto pred nama.  

Izvor: Elle France

Fotografije za naslovni kolaž: Pinterest