Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

8 vodećih jesenjih trendova za asesoare

AUTOR: Isidora Spasić 31 Aug, 2021
8 vodećih jesenjih trendova za asesoare

Tek što smo izašli iz kupaćih kostima, a jesen već najavljuje svoj dolazak. Kako biste je adekvatno modno dočekali, krenite od ovih osam asesoara koji će svakako unaprediti vaš stil i izgled.

1. Sandale sa debljim trakama

Vremenske prilike su krajnje nepredvidive, pa ukoliko nas tokom jeseni iznenade topli dani, sandale sa debljim trakama nastaviće da budu hit. One su svoju popularnost stekle tokom leta, ali su definitivno in i za jesen. Kao i uvek, sa crnom ili belom varijantom ovakvih sandala nećete pogrešiti.

Foto: www.yahoo.com

2. Puf torbe

Tokom jeseni mekane i pufnaste torbe koje na sebi imaju unakrsne štepove biće glavni pratilac svake osobe koja pomno prati modu. Neutralne boje, poput bež i crne, lako će se iskombinovati i uklopiti sa svim odevnim komadima, a izaberite veličinu torbe koja će vam omogućiti da u njoj ponesete sve neophodne stvari.

Foto: www.yahoo.com

3. Hobo tašne

Takozvana hobo tašna doživela je svoj veliki comeback tokom leta, ali isti trend važi i za ovu jesen. Upravo zbog godišnjeg doba, odlučite se za tipično jesenje boje, kao što su zagasitocrvena ili braon. Mekani materijal poput prevrnute kože takođe će doprineti tome da delujete šik, gde god da ste krenuli.

Foto: www.yahoo.com

4. Grejači za ruke

Bez sumnje će nastupiti zahlađenje koje jesen neminovno nosi sa sobom. Ali to ne znači da treba da se odreknete svojih omiljenih majica ili haljina na bretele i kratke rukave. Uz njih nosite grejače za ruke koji se protežu do ramena. Ne samo da će vam biti toplo, nego ćete i izgledati krajnje nesvakidašnje.

Foto: www.yahoo.com

5. Marame oko glave

Jeste tipično da se marame nose oko vrata, međutim ove jeseni prebacite ih na glavu. Možete ih vezati na razne načine, pa pronađite onaj koji najbolje ističe vaše lice. Slobodno se opustite kada su boje, šare, i paterni u pitanju. Uostalom, kada krene da duva vetar, sa maramom oko glave bićete sigurniji.

Foto: www.yahoo.com

6. Glomazne naočare

Što veće to bolje, parola je za ovu jesen kada se govori o naočarama za sunce. A što su veće to bolje, jer će vas bolje štititi od svih vremenskih nepogoda. Četvrtast oblik, koji evocira sedamdesete godine i retro vajb, pristajaće svakom licu. Tamnobraon boja i takozvani leopard dezen odličan su izbor.

Foto: www.yahoo.com

7. Veliki kaiševi

Široki kaiševi sa interesantnom kopčom naglasiće struk i učiniti da figura deluje izduženije. Sa crnim kožnim kaišem nema greške, naročito ako ima zlatnu kopču. I kaiš u boji biće efektan, a možete ga nositi preko kaputa, mantila, haljine, suknje, odela…

Foto: www.yahoo.com

8. Neobično prstenje

Ne samo da je potrebno da prsten bude neobičan po dizajnu i obliku, već bi trebalo da ih imate što više na rukama. Usaglasite stil, tako da, ne primer, svi budu metalni ili pak plastični u bojama. To naravno zavisi od onoga što ćete obući, pa na vreme razmislite kako ćete ovaj asesoar uklopiti sa garderobom.

Foto: www.yahoo.com

Naslovna slika: www.yahoo.com