Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Kako je Ema Stoun izgledala na premijeri filma „Cruella”?

AUTOR: CityMagazine 19 May, 2021
Kako je Ema Stoun izgledala na premijeri filma „Cruella”?

Kako proces vakcinacije napreduje, tako se život u pojedinim zemljama polako vraća u poznate tokove… Tako se, na radost svih ljubitelja sedme umetnosti, u Americi ponovo održavaju razne filmske svečanosti, kojih smo se uželeli. Naravno, i dalje su na snazi mere predostrožnosti, što se ipak ne odražava previše na glamuroznu atmosferu.

Nedavno smo tako u sklopu dodele Oskara imali priliku da vidimo zvezde na crvenom tepihu, što je veliki pomak u odnosu na prošlogodišnje izdanje. Našu pažnju danas usmeravamo na jedno konkretno ostvarenje, tačnije premijeru filma Cruella, sa Emom Stoun u glavnoj ulozi – nadamo se da ste raspoloženi da vidite za kakvu kreaciju se ova dama tom prilikom odlučila!

Napokon je došao trenutak da film o Diznijevoj junakinji Krueli de Vil, odlučnoj da pomrsi konce dalmatincima, ugleda svetlost dana. Premijera je održana u Los Anđelesu, a Ema Stoun zablistala je u elegantnom odelu, i to samo dva meseca nakon porođaja. Reč je o kombinaciji boja nalik onoj koju je ponela na setu, odnosno crno-belom kontrastu uz primesu crvene. Mi možemo samo da pohvalimo glumičino šik izdanje, koje lako možemo iskopirati pomoću komada koje već imamo u garderoberu, budući da bela bluza i crno odelo spadaju u domen klasike. Sa crno-belom varijantom nikada nema greške, zar ne?

Frazer Harrison/Getty images

Odelo je nastalo u ateljeu Louis Vuitton, čije je glumica zaštitno lice. U osnovi je jednostavno, ali ga krase zlatni detalji, kako na sakou, tako i na pantalonama. Romantična bela košulja sjajno je upotpunila donekle mušku estetiku. Celokupan utisak zaokružen je detaljima u crvenoj boji, svetlucavom šminkom i talasastom kosom sa razdeljkom na stranu.

Kako se vama dopada ovo izdanje popularne riđokose glumice?

Izvor: Elle España

Naslovna fotografija: Guliver/Getty images, Twitter