Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Mantili smelih boja su u trendu

Opraštanje od leta mnogima pada teško, jer je potrebno odložiti odevne komade veselih boja i laganih materijala. Međutim, i prelazna sezona nudi razne mogućnosti za poigravanje tonovima i dezenima, a kao što ste mogli da pročitate u naslovu, današnji adut nam je mantil – potpuno drugačiji od neutralnih na kakve smo navikli.

Ovaj komad veoma je nosiv u susret proleću i letu, a do sada smo se oslanjali na onaj u kamel i bež nijansi. Ove sezone, pak, trebalo bi da zaboravimo na suvu klasiku, i pružimo joj tvist u vidu nesvakidašnjih tonova. Nakon kožnih mantila koji su bili zastupljeni protekle zime, sada idemo korak dalje.

Kuće visoke mode, kakve su Chanel, Jean Paul Gaultier i OffWhite, odgovorile su na novi izazov i ponudile svoju varijantu mantila. Nećemo izostaviti da spomenemo ni Nedelju mode u Kopenhagenu, tokom koje su predstavljeni zanimljivi modeli upečatljivog kolorita. Ideja je da niko ne ostane ravnodušan na veseo i smeo prizor. Sada vas prepuštamo prizoru sa ulica metropola, kako biste se uverili u to da je ovo novitet u koji vredi uložiti.

Izvor: Harperʼs BAZAAR España