Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Najlepše minđuše Karoline od Monaka

AUTOR: CityMagazine 07 Sep, 2021
Najlepše minđuše Karoline od Monaka

Žena kojoj posvećujemo današnji tekst, smatra se jednom od ikona stila. Najstarija ćerka Rajnera III od Monaka i Grejs Keli, danas je u sedmoj deceniji života, ali i dalje usklađuje svoje odevanje sa trendovima, a ponekad ih i diktira za godine koje dolaze. Kao što znate, često nam je uzor i inspiracija, i ovo nije prvi put da je ona zvezda našeg modnog vremeplova.

Razgledanje retro fotografija ove dame uvek iznedri nešto novo, a tajna je u uticaju starog Holivuda, koji je upotpunjen domaćim terenom, odnosno životom u monarhiji. Sarađivala je sa Karlom Lagerfeldom, čime je postala najbolji ambasador brenda Chanel. Ipak, sa podjednakim uspehom nosi i ležerne kombinacije. Sa druge strane, čini se da su joj minđuše zaštitni znak, i da zauzimaju posebno mesto u njenoj kutiji sa nakitom, daleko ispred ogrlica, prstenja i tijara.

U galeriji koja sledi pogledajte neke od najlepših večernjih izdanja Karoline od Monaka, sa akcentom na upadljivim minđušama. Verujemo da ćete uživati u prizoru luksuza!

Izvor: Harperʼs BAZAAR España