Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Nove modne kombinacije Sare Džesike Parker na ulicama Menhetna

AUTOR: CityMagazine 14 Jul, 2021
Nove modne kombinacije Sare Džesike Parker na ulicama Menhetna

Verujemo da će se mnogi od vas složiti sa tezom da je jedino Sari Džesiki Parker pošlo za rukom da svojevremeno, tumačeći sada već kultni lik Keri Bredšo, ponese sve vodeće modne trendove, ali i kreira nove. Kako su nove epizode serije Seks i grad na pomolu, sve oči uprte su u kostimografe, ali i pomenutu glumicu i njene druge dve koleginice sa seta. Iako ćemo još morati da pričekamo do finalnog proizvoda i revije odevnih kombinacija, sada imamo priliku da makar putem fotografija zavirimo na set i steknemo delimičan uvid u to što nas očekuje…

Na osnovu dve fotografije poznate glumice sa snimanja, možemo da primetimo da je reč o dve stilski potpuno različite odevne kombinacije. Prva je osmišljena tako da privuče pažnju prolaznika (pre svega zbog detalja na šeširiću), a sastoji se od nesvakidašnjeg kombinezona u šampanj nijansi i crne satenske jakne cvetnog dezena. Naravno, tu nije kraj iznenađenjima, budući da glumica nosi i sandale sa kaiščićem u zelenoj boji, kao i ne jednu, već dve torbe! Manja, tirkizna, u prvom je planu, dok je druga metalik, i ne može se najjasnije videti…

Mediapunch / Bauer-Griffin / Getty images

U drugoj kombinaciji, ova dama poprimila je pravi graciozni izgled, na kakav smo inače od nje i navikli. Za to su bile zadužene lepršava midi bela haljina na diskretne sive pruge i bele papuče. Ipak, zvezda ovog autfita je nežnoroze mantil, dok je torba ležerna i neupadljiva.

Jose Perez / Bauer-Griffin / Getty images

U pogledu frizure, nema previše iznenađenja. Prepoznatljivi talasi, odnosno elegantni niski rep i jesu bili dosadašnji najčešći izbori Keri Bredšo, te u tom pogledu, ova junakinja očigledno nastavlja u istom pravcu.

Kako se vama dopadaju ova dva izdanja popularne kolumnistkinje sa Menhetna i da li nameravate da gledate nastavak serije Seks i grad?

Izvor: Elle España

Fotografije iz naslovnog kolaža: Getty images