Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Viktorija Bekam u prelepoj haljini koju je sama kreirala

AUTOR: CityMagazine 13 Jul, 2021
Viktorija Bekam u prelepoj haljini koju je sama kreirala

Nakon toliko godina karijere modnog dizajnera, više niko ne može da ospori talenat i trud Viktorije Bekam, niti da njen uspeh pripiše sreći. U početku nije bilo lako, jer su se javljali oni koji su sumnjali u njene kapacitete na ovom polju, s obzirom na to da je prethodno bila članica popularne muzičke grupe Spice Girls. Oni su tada verovali da ona ne poznaje tajne zanata, ali je vreme pokazalo suprotno, i sada stoji iza prelepih modela koje nose moderne dame širom sveta. Svaka nova kolekcija čini se kvalitetnijom i zanimljivijom, a veliki su izgledi da će tako biti i ovoga puta.

Kao što ste pročitali u naslovu, Viktorija Bekam je odlučila da obraduje svoje pratioce na Instagramu, te je napravila selfi u haljini koja je pobrala sve simpatije. Reč je o kreaciji krem boje, koju krase V izrez i dugi rukavi, međutim atraktivan print u vidu zlatnih ribica svemu daju egzotičnu notu.

Instagram: victoriabeckam

Poznato je da ovaj simbol prema verovanju naroda Azije donosi obilje i sreću, a, pored toga, veoma je zastupljen ove sezone. Naramenice su naborane i neočekivano izrezane, a rukavi dugi, sa šnirom na manžetnama. Donji deo haljine lepršavo pada i prati liniju tela.

DR

Nema sumnje da Viktorija voli da nosi svoje kreacije, a kako se vama dopada ovo njeno izdanje?

Izvor: Harperʼs BAZAAR España

Naslovna fotografija: Getty images