Loading Vodič

« Nazad na vodič

Gorica & The Grooveheadz // Strogi Centar // 23.05

23.05. @ 20:00 - 23:30

rsd500
Gorica & The Grooveheadz
Pod okriljem Glitch Records-a, ovaj sastav objavio je svoj prvi autorski album „Nigde Drugo“ u njima svojstvenom, prepoznatljivom zvuku koji je već dobro poznat domaćoj jazz, soul, funk, pop
publici.
Neki od njihovih značajnijih nastupa su: Beogradski Jazz Festival, Musicology Sessions, Lenovo Showcase, Novobeogradsko Kulturno Leto i mnogi drugi.
Sastav:
Gorica Šutić- vokal
Stevan Milijanović – klavijature
David Gegić – bas
Gagi Hajnrih – gitara
Aleksa Milijanović- bubanj
————————————————–
O sastavu:
Gorica & The Grooveheadz je sastav mladih muzičara spontano okupljenih tokom studija na džez odseku Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu.
Bend je sastavila kantautorka Gorica Šutić, koja potpisuje muziku i tekst, a u radu na aranžmanima aktivno rade i Stevan Milijanović (klavijaturista) i Aleksa Milijanović (bubnjar), koji je i muzički producent ovog sastava.
Zvuk benda izmiče žanrovskim odrednicama, ali je očigledan uticaj džeza, soula, gruva i elektronike. Ovaj sastav je naročito posvećen autorskom radu, a u njihovom repertoaru se mogu naći i obrade već postojećih numera koje su aranžmanski prilagodili svom senzibilitetu i zvuku.
Pored Šutićeve, u sastavu su klavijaturista Stevan Milijanović (EJO, Bosque, Drumbooty), bubnjar Aleksa Milijanović (EJO, MING, Ana Curcin, Bosque…), basista David Gegić (MING, Bojan Cvetković Quartet…), kao i gitarista Gagi Hajnrih (GisMajEs, Vice City 80s show).

Informacije

Datum:
23.05.
Vreme:
20:00 - 23:30
Cena
rsd500
Web stranica:
https://www.facebook.com/events/1121745415729530

Lokacija

Strogi Centar
Gospodar Jevremova 43
Beograd,
+ Google Map