Loading Vodič

« Nazad na vodič

Jazz in the Garden // Botanička bašta Jevremovac // 06-07.07.

06.07. @ 16:00 - 07.07. @ 22:00

RSD2500
jazz in the garden
Foto: Promo

Festival Somersby Jazz in the Garden biće održan 6. i 7. jula u Botaničkoj bašti Jevremovac, a tokom četvrtog izdanja festivala biće održano 18 koncerata na više scena.

Za razliku od većine ovdašnjih džez festivala gde publika dođe na koncert, sedne na svoje mesto i sluša muziku, Somersby Jazz in the Garden, uz vrhunsku muziku domaćih i inostranih džez muzičara, publici nudi i puno propratnih sadržaja. Posetioci imaju puno razloga da dođu pre koncerata i da ostanu posle, ali i da u svakom trenutku mogu da biraju muzički sadržaj koji im odgovora na jednom od tri paralelna muzička programa, koji se uporedo dešavaju.

Ove godine festival s ponosom najavljuje dvojicu istaknutih muzičara Vlatka Stefanovskog i Vasila Hadžimanova koji će, zahvaljujući kompaniji Tikveš Chateaux&Domaines, po prvi put u karijeri nastupiti zajedno kao duet s programom koji je napravljen ekskluzivno za Somersby Jazz in the Garden. Kao specijalni gost na sceni će im se pridružiti i američki gospel i bluz pevač Dean Bowman.

Još jedno veliko ime, enfant terrible ovdašnje muzičke scene Rambo Amades i njegov Organic Trio nastupiće sa specijalnom gošćom, pevačicom i multiinstrumentalistkinjom Albom Nacinovich na koncertu koji donosi mnoštvo iznenađenja i pomera muzičke granice.

Jazz in the Garden // Botanička bašta Jevremovac // 06-07.07.
Foto: Ivana Čutura

Publika će tokom dva dana na Main Stage-u imati prilike da sluša i nastupe najboljih ovdašnjih džez muzičara Max Kochetov Quintet, Schime, Miloš Čolović Sextet i Irina Pavlović Octet koji će ponuditi uvid u muziku na aktuelnoj srpskoj džez sceni.

Garden Stage i Stage One donose takođe pregršt vrhunske zabave i uzbudljive koncerte etabliranih i mladih muzičara iz Srbije i inostranstva: Bobana Đorđević Quartet, Bullet for a Badman, Shljuka Quintet, Corey Wilcox Quintet, Drama Quartet, Kosta Vukašinović Sextet, Katarina Kochetova Quartet, Jovan Milovanović Quartet, Ivan Radivojević & No Room For Squares, Herb Hunters, Blues Brothers Tribute Band, a tu su i oba dana jam session nastupi mladih muzičara sa džez odseka MŠ Stanković.

Festival će oba dana trajati od 16 do 23 časa, a ograničeni broj ulaznica se u pretprodaji može kupiti preko tickets.rs po ceni od 2.500 dinara po danu. Za decu do 12 godina ulaz je besplatan.

Informacije

Početak:
06.07. @ 16:00
Kraj:
07.07. @ 22:00
Cena
RSD2500
Event Category:
Web stranica:
https://tickets.rs/tour/jazz_in_the_garden_258

Lokacija

Botanička bašta
Takovska 43
Beograd,Srbija
+ Google Map
Phone
+381 64 823 7919
Pogledaj Lokacija sajt