Loading Vodič

« Nazad na vodič

  • Ovaj događaj je prošao.

LOGIČKA GREŠKA & PHONY JOB // Elektropionir // 12.04

12.04. @ 21:00 - 23:30

rsd500
logička greška
foto: Elektropionir

LOGIČKA GREŠKA

Logička greška je bend, iz Beograda, nastao krajem 2017. godine. Čine ga Matija Savković kao vokal i ritam gitara, Aleksa Spiridonovski za bubnjevima, Ana Perišić solo gitara i Marko Tomić na basu. Tematika u pesmama je raznolika. Pesme najčešće govore o ljubavi, socio-političkoj situaciji, svakodnevnim problemima ali i o nekim izmišljenim ludostima poput dečijeg rodjendana u svemiru.
Učestvovali su u finalu Petog Bunt rock festivala koji je došao u pravom trenutku i dao vetar u ledja kao i priliku da sviraju na Beogradskom Beer festu. Prvi Ep objavili su 2020. godine pod nazivom „Ovo je slika na njoj je naslikana planina sa vrhom oblika vašeg kolena“. A prvi album pod nazivom „Čekam autobus koji nikad neće doći“ izlazašao je u junu 2022. godine. Nakon albuma svirali su nekoliko puta samostalno u Beogradu kao i na Više manje zauvjek festivlu u Dragstoru, ali i prvi put van Beograda – u Velikom Gradištu, Kragujevcu i Jagodini. Ovom svirkom najavljuju svoj naredni album pod nazivom “Ako dobro vidim” koji se očekuje uskoro.
Najviše vole fuzije šarenih rifova, pomahnitalih ritmova i pijane poezije. Svako od članova „donosi na sto“ komad svog ludila, a rezultat je gozba puna buke, znoja i smeha. Ukoliko poželite da vas opiju psihodelične vizije, da skočite u šutku i zaljubite se – Logička Greška ima sve to u svojim žicama i palicama.

PHONY JOB
Phony Job je idejni projekat Petra Bogojevića nastao početkom 2023. iz potrebe da se njegove muzičke skice konačno oblikuju i predstave. Debi izdanje „Tommy“, potpisano za Kontra Rights izdavačku kuću, je izašlo na leto 2023. Muzika je inspirisana zvukom 60tih, ali i modernim zvukom bendova poput Allah Las, Mystic Braves i The Dandy Warhols. U toku je rad na novim izdanjima, snimanju spota i izradi albuma u Down There Studiju uz podršku Uroša Milkića. Nastup u Elektropioniru predstavlja prvi nastup benda koji će izvesti izdate kao i nekoliko novih pesama. Bend čine Emilija Đonin (vokal, organ), Mina Beljić (bubnjevi), Marko Obradović (gitara), Ivan Avramelović (bas) i Petar Bogojević (Vokal, Gitara).