Loading Vodič

« Nazad na vodič

Mountain Music Fest // Divčibare // 02-04.08.

02.08. @ 17:00 - 04.08. @ 18:00

mountain music fest
Foto: Promo

Mountain Music Fest, planinsko-muzički festival prepoznatljiv po kvalitetnoj muzici, šumskom ambijentu i jedinstvenoj atmosferi, ovog leta održaće se od 2. do 4. avgusta, tradicionalno – na Divčibarama.

Deveto izdanje prvog domaćeg butik festivala, koji okuplja ljubitelje planine, svežeg vazduha i alternativnog zvuka, obeležiće najbrojniji line-up do sada.

Vojko V, Artan Lili, Neno Belan & Fiumens, Zoster, Partibrejkers, Mortal Kombat, Svemirko, Who See, Nevena Jeremić, White City Soul, Marko Milosavljević, Luton & Šćepa, Ana Uzelac, Timbe – samo su neka imena od preko 30 izvođača koji će pevati i puštati muziku na tri festivalske bine u podnožju ski staze i hladu borove šume.

Mountain Music Fest // Divčibare // 02-04.08.
Foto: Promo

Pored sjajnih imena domaće i regionalne muzičke scene, posetioce ove godine drugog i trećeg dana festivala očekuju brojni dnevni sadržaji – umetnički, kulturni, edukativni i avanturistički – prilagođeni svim uzrastima i interesovanjima.

Komplet ulaznica za sva tri dana Mountain Music Festa dostupne su na veb-sajtu i prodajnim mestima tickets.rs po ceni 3900 dinara. Tradicionalno, u skladu sa odlikom porodičnog festivala, ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

Festival počinje u petak, 2. avgusta u 17.00 i trajaće sve do nedelje u 18.00, a sve informacije u vezi sa kompletnom listom izvođača, kao i lokacijom, smeštajem, ulaznicama, izvođačima i propratnim aktivnostima možete pronaći na veb-sajtu mmf.rs i na festivalskim Facebook i Instagram stranicama.

Mountain Music Fest // Divčibare // 02-04.08.
Foto: Promo

Podsetimo, prošle godine je ovaj planinski butik festival posetilo više od 5000 ljudi, koji su uživali u nastupima preko 20 umetnika iz zemlje i regiona.

Informacije

Početak:
02.08. @ 17:00
Kraj:
04.08. @ 18:00
Event Category:
Web stranica:
https://mmf.rs/

Lokacija

Divčibare ski resort
Divčibare,Srbija+ Google Map