Loading Vodič

« Nazad na vodič

  • Ovaj događaj je prošao.

Neno Belan i Fiumens // BitefArtCafe klub // 15. septembar

15.09.2023. @ 21:00 - 23:30

rsd 1900
Neno Belan i Fiumens // BitefArtCafe klub // 15. septembar
foto: Bitefart Cafe

Nakon prošlogodišnjeg rasprodatog koncerta u klubu BitefArtCafe, za koji se tražila ulaznica više, Neno Belan, jedan od najcenjenijih muzičkih virtuoza regiona, zajedno sa svojim bendom „Fiumens“, otvoriće novu sezonu BitefArtCafe kluba, koncertom koji će se održati 15. septembra.
Neno Belan je poznat svima kao osnivač grupe Đavoli, čije pesme žive kroz različite generacije. Ovaj hrvatski muzičar nastavio je solo svoju karijeru, te sa kolegama osnovao grupu Neno Belan & Fiumens, davne 1997. Godine.
“Sa Fiumensima sam od daleke 97. godine i sve vreme smo ista četvorka. Ona ista koja se prvi put popela na stage 1997. se penje i dalje, nitko nije otišao, niti je itko novi došao. Odnos u bendu je sličan odnosu u braku, s tim da ovdje nije u igri par, već u našem slučaju četiri individue, potpuno različite po svom psihološkom profilu. Umjetnost kompromisa, upravo tu leži tajna našeg uspjeha. Uz naravno, zajedničku ljubav i strast koju dijelimo prema muzici“ – u jednom skorašnjem intervjuu je izjavio Neno Belan.

Neno Belan & Fiumens“ su poznati po svojim dinamičnim nastupima i vrhunskoj atmosferi, a publika će imati priliku da uživa u preseku Belanove bogate karijere i savršenom harmonskom spoju pratećeg trojca, koji čine virtuozni muzičari Olja Dešić na bas gitari, Leo Rumora za bubnjevima i Vedran Križan na klavijaturama.

Hitovi poput „Pričaj mi o ljubavi“, „ Sunčan dan”, “Rijeka snova”, „Stojin na kantunu“, „Jagode i čokolada“, „Ostani uz mene“, „Dugo toplo ljeto“, „Bambina“, „Điri điri“ i „Cestom preko Zagore“ samo su neki od bisera koji će se naći na repertoaru.

Neno Belan je ne samo muzička ikona već i deo kulturne baštine regiona. Njegova muzika je obeležila generacije i ostavila neizbrisiv trag u srcima mnogih.

„Inspiraciju za pjesmu uvijek pronalazim u vlastitom životu koji ide, živi se, osjeća, i materijala za neke nove pjesme će uvijek biti.“ 

Ne propustite priliku da budete deo nezaboravne noći muzike u BitefArtCafe klubu 15. septembra i da uživate u muzičkom putovanju kroz vreme sa Nenom Belanom i Fiumensima.

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mestima Ticket Vision, kao i online, na sajtu www.tickets.rs
https://tickets.rs/tour/neno_belan_184

Informacije

Datum:
15.09.2023.
Vreme:
21:00 - 23:30
Cena
rsd 1900
Event Category:
Event Tags:
Web stranica:
https://www.facebook.com/events/3077060182590986

Lokacija

BitefArtCafe
Mitropolita Petra 8
Beograd, Srbija

Moda i lepota

Pratite City

Prijavi se na newsletter

Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.