Loading Vodič

« Nazad na vodič

  • Ovaj događaj je prošao.

Nina Badrić peva Beograđanima za Dan zaljubljenih

14.02.2023. @ 20:30

RSD2500
Nina Badrić peva Beograđanima za Dan zaljubljenih
Photo: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Nina Badrić, jedna od najcenjenijih pevačica u regionu, pevaće Beograđanima za Dan zaljubljenih. Poznata umetnica, koja ima tri decenije dugu karijeru, nastupiće 14. februara prvi put u mts Dvorani.

Badrićeva koja od početka karijere ne odstupa od kvalitetne muzike, kojom gradi svoj bogat muzički put, na praznik koji slavi ljubav, publici će se još jednom približiti svojim prepoznatljivim romantičnim, ljubavnim izražajem.

Poznata po veoma moćnim interpretacijama, Beograđanima obećava nezaboravno veče, uz neke od njenih najvećih njenih hitova: Čarobno jutro, Dodiri od stakla, Dat će nam Bog, Dani i godine, Za dobre i loše dane, Čežnja, Rekao si, Ratujem s tugom

Badrićeva je, podsetimo, do sada objavila sedam solističkíh albuma, mnogobrojne lajv albume, singlove i duete s eminentnim muzičarima širom regiona, ali i sveta. Jedna je od najtiražnijih hrvatskih pevačica, a dobitnica je i osam nagrada Porin, kao i mnogih drugih.

Autorka je većine svojih pesama, a upravo sa svojom autorskom numerom Nebo predstavila je Hrvatsku 2012. godine na Eurosongu u Bakuu u Azerbejdžanu. Poslednjom pesmom Pamtim, koju opisuje kao najposebniju dosada, nastavlja plodnu diskografsku karijeru.

Izvor: Tickets.rs

Lokacija

mts dvorana
Dečanska 14
Beograd,Srbija
+ Google Map