Loading Vodič

« Nazad na vodič

  • Ovaj događaj je prošao.

Piknik // Nedelja 21. maj, 12h // Muzej afričke umetnosti

21.05.2023. @ 12:00 - 21:00

/
Piknik // Nedelja 21. maj, 12h // Muzej afričke umetnosti
foto: Piknik Promo

Prvi Piknik na jednoj od naših omiljenih lokacija ispred Muzeja afričke umetnosti!
U nedelju 21. maja u parku ispred Muzeja afričke umetnosti u Beogradu vas čekamo da zajedno otvorimo novu sezonu Piknika! Program počinje u podne, završava se oko 20 časova, a prisustvo je potpuno besplatno. Jedino što od vas tražimo je da povedete što više dragih ljudi da zajedno uživamo u prirodi.
Ovo je osma godina da vas ekipa Piknika poziva u beogradske parkove na grupna druženja na otvorenom uz muziku, klopu, piće i različite dodatne sadržaje i aktivnosti.

Muzičko putovanje na prvom Pikniku u 2023. godini biće u znaku Igora Jadranina i DJ dvojca “Ribs”.
Muzej afričke umetnosti nam je za Piknik pripremio vođenje kroz aktuelnu postavku: “Jugoslovenska svedočanstva o Alžirskoj revoluciji – arhivski omnibus”, kao i kreativnu radionicu za decu “Poster rolerkoster”, a tu su i Foton yoga studio, MoleKul centar zabavne nauke, radionica pravljenja aviona i Aktivni Klub sa stolovima za stoni tenis.
Ukoliko želite da prijavite decu na neku od radionice, pišite nam pošto je broj mesta ograničen.

Uvodimo i malo širu ponudu hrane i pića, tako da ćete ove godine moći da jedete Burger House burgere, Zaokret vegetarijanske i veganske opcije, Bubamara sladoled i Ferdinand knedle. Od ponude pića moći ćete da se osvežite na našem limunada baru, okrepite ledenim Salto kraft pivom, a ako ipak preferirate tradicionalna piva, tu je Birra Moretti. 2 Tales destilerija priprema najfinija miks pića od džina i vodke (nezaobilazni Piknik fizz!), vinarija Eden nam šalje njihov izbor vina, a naravno tu je i nezaobilazna Zaokret kafa (naš favorit Piknik affogato).

Piknik se trudi da koristi što manje plastičnog otpada i da zelene površine ostavi netaknute nakon korišćenja. Želimo da sa nama provedete predivan dan u prirodi i da to nastavite da radite i bez nas, ali isto tako hajde da zajedno razmišljamo unapred o načinu odlaganja otpada i sačuvamo park kako bi i narednih dana svi mogli da uživaju u njemu na isti način.
Pozovite drugare, roditelje, decu i ljubimce, ponesite ćebiće, kreme za sunčanje i sprejeve protiv komaraca i vidimo se na prvom Pikniku ove godine!

Informacije

Datum:
21.05.2023.
Vreme:
12:00 - 21:00
Cena
/
Event Category:
Event Tags:
,