Loading Vodič

« Nazad na vodič

Selah Sue // Kalemegdan // 22.06

22.06. @ 20:00 - 23:30

rsd4000 – rsd6000
Selah Sue
foto: Musicology sessions

Selah Sue, belgijska pevačica i kantautorka koja je osvojila svetsku scenu svojim prepoznatljivim glasom i autentičnim izrazom, dolazi u Beograd, u okviru Musicology Sessions koncertnog serijala! Koncert će se održati 22. juna na Kalemegdanu, a očekuje nas veče ispunjeno emocijom, energijom i nezaboravnim nastupom.

Iako delikatnog i nežnog izgleda, sa porcelanskim tenom i plavim očima, Selah je oduvek naginjala ka „crnom“ zvuku i umetnicama poput Lauryn Hill, Erykah Badu i Meshell Ndegeocello. Njen prvi album je doživeo ogroman uspeh širom sveta, a iz njega su se posebno izdvojili hitovi poput „This World“, „Raggamuffin“, „Crazy Vibes“ i duet sa Cee Lo Green-om „Please“. Pred beogradskom publikom, Selah će predstaviti i pesme sa svog novog i izuzetno hvaljenog albuma „Persona“, koji je već osvojio srca fanova širom sveta.

Albumom „Persona“, Selah Sue nas vodi na putovanje kroz različite aspekte ljudske ličnosti, istražujući sopstveni identitet. Belgijska pevačica je na misiji da bolje razume sebe kroz pesme koje su istovremeno iskrene i prosvetljujuće, čime je postigla trijumfalni povratak nakon pauze od nekoliko godina. Ovaj album, koji je već dobio brojne pohvale, predstavlja sveži umetnički početak za Selah Sue, dok istovremeno ostaje verni odraz njenog suštinskog izraza.

Njena muzika spaja elemente soula, hip-hopa, džeza i R&B-a, podstičući publiku na ples i introspekciju.
Na koncertu u Beogradu, Selah Sue će nas odvesti na putovanje kroz svoj bogat repertoar, donoseći nam najveće hitove sa svojih prethodnih albuma, kao i nove pesme.