Loading Vodič

« Nazad na vodič

  • Ovaj događaj je prošao.

Spektakularni magični varijete 26. marta

26.03.2023. @ 20:00

RSD1900
Spektakularni magični varijete 26. marta

Spektakularni „MAGIČNI VARIJETEbiće održan 26. marta u mts Dvorani. U okviru ove specifične forme mađioničarskog nastupa koja će se u Srbiji, Beogradu, ali i na sceni mts Dvorane odigrati prvi put, nastupiće: akrobate, iluzionisti, žongleri i mađioničari iz celog sveta, donoseći Beograđanima pravo osveženje iz sveta magije i obećavajući pravi spektakl, u kakvom do sada nisu imali prilike da uživaju.

Gosti Beograda biće Maxim Goldstain – mađioničar iz Rusije, Tamia – gimnastičarka i vrhunski akrobata, Vladimir Mikek-MAGIC – najpriznatiji i najpoznatiji slovenački mađioničar, Marco Zoppi i Rolanda – profesionalci u pravljenju nezamislivo velikih balona od sapunice i Igor Trifunov – srpski mađioničar vrhunskog renomea kako u zemlji tako i u inostranstvu.

MAXIM GOLDSTAIN ruski mađioničar, čak tri puta bio je pobednik mađioničarskih šampionata u Rusiji i  osvajač je brojnih nagrada u inostranstvu. Njegova jedinsvena tačka sa lepezama je kombinacija virtuoznosti i elegancije koja nas na magičan način uvodi u misteriozni svet Dalekog istoka.

Spektakularni magični varijete 26. marta

TAMIA dolazi iz Slovenije, a počela je od jazz baleta, da bi posle nastavila svoju karijeru sve do ritmičke gimnastike, kojom se bavila 15 godina. Postaje član Slovenačkog nacionalnog tima, da bi 2018. godine otkrila svoju novu veliku ljubav: cirkuske discipline koje se odvijaju u vazduhu. U početku je to bio hobi, ali ubrzo postaje profesija. Tako je u Slovenačkom super talentu, osvojila drugo mesto! Možete je videti na najraznovrsnijim događajima kao autora i izvođača uzbudljivih tačaka, na TV nastupima, muzičkim spotovima, kompanijskim proslavama, festivalima, a sada i kod nas u magičnom varijeteu.

Spektakularni magični varijete 26. marta

VLADIMIR MIKEK-MAGIC je najpriznatiji i najpoznatiji slovenački mađioničar. Osvajao je brojne nagrade širom sveta, od kojih je najznačajnija: treće mesto na Svetskom prvenstvu mađioničara u Lozani 1991. Tako postaje poznat i van granica svoje zemlje i počinje da putuje po celom svetu, gde nastupa i drži seminare.  Osnovao je klub mađioničarskih umetnika: Magic studio Maribor, uređivao bilten Magični svet, a od 1993. organizuje međunarodni kongres magičnih umetnika MAGIBOR, koji ima veliki značaj za razvoj ove umetnosti u regionu i šire. Pored ovoga, sarađuje na brojnim projektima slovenačke televizije, pozorišta… učestvuje na festivalima ne samo kao izvođač nego i kao Master of Ceremony (MC), odnosno voditelj.

Spektakularni magični varijete 26. marta

MARCO ZOPPI AND ROLANDA – Marko je još kao osmogodišnjak bio zainteresovan za mađioničarstvo, ali se takođe bavio hemijom. Pronašao je svoju formulu sapunice koja mu je omogućila da pravi neverovatne oblike od balončića i ubrzo počinje da izvodi tačku koja svojom virtuoznošću postaje prava umetnost. Upoznavši Rolandu 2011. godine, kompletirao je svoju magičnu avanturu, napravivši veliki šou koji nazivaju “BUBBLES REVOLUTION” i koji izvode na prestižnim scenama po celom svetu.
Deo tog spektakla videćete i u našem Magičnom Varijeteu.

Spektakularni magični varijete 26. marta

ŽONGLERI BENOO I MAKS – Dva multitalentovana žonglera. Pored gostovanja u najpoznatijim cirkusima u Evropi kao što su Circus Knie, Roncalli i FlicFlac ili Vintergarten Variete u Berlinu, već su nastupali za brojne velike kompanije širom sveta. Benno & Maks su poznati po društvenim mrežama ili svojim međunarodnim TV nastupima u Francuskoj, Japanu, Kini, Alžiru i mnogim drugim zemljama. Oni su svetski šampioni u Diabolo Artistics-u, a nosioci su brojnih nagrada u ovim disciplinama. Benno & Maks su izmislili potpuno novi žanr sa ovim programom: „Akciona komedija! Dvoje novajlija u komediji na putu ka vrhu“

Spektakularni magični varijete 26. marta

IGOR TRIFUNOV jedan je od najuspešnijih srpskih mađioničara i iluzionista srednje generacije. Još od detinjstva je zainteresovan za tajne magične umetnosti. Profesionalno se bavi ovim poslom od početka 2000-te.  Osvojio je niz prestižnih domaćih i internacionalnih nagrada. Autor je porodičnog spektakla: Igorov magični šou, koji se igra od 2010. godine, kao i iluzionističkog programa: „Iluzija ili stvarnost”(2013). Široj javnosti je postao poznat po TV serijalu : „Ulična magija”

Spektakularni magični varijete 26. marta

Posle osvojenog 4 mesta na svetskom prvenstvu madjionicara u Riminiju (2015), započinje novo poglavlje u karijeri. Svoju orginalnu tačku sa flašama (bottle act), po čemu ga prepoznaju mađionicarski krugovi, prikazuje na brojnim festivalima i televizijama širom sveta (uključujuci I le plus grand cabaret). Ovu tačku će premijerno izvesti i u mts Dvorani 26. marta. 

Fotografije: MTS Promo

Informacije

Datum:
26.03.2023.
Vreme:
20:00
Cena
RSD1900
Event Category:
Web stranica:
https://www.mtsdvorana.rs/dogadjaj/magicni-varijete

Lokacija

mts dvorana
Dečanska 14
Beograd,Srbija
+ Google Map