Loading Vodič

« Nazad na vodič

  • Ovaj događaj je prošao.

Stand up show Srđana Dinčića „U procesu“ u BitefArtCafe-u

28.01.2023. @ 21:00

RSD1000
Stand up show Srđana Dinčića „U procesu" u BitefArtCafe-u
Foto: Promo

U subotu 28. januara na programu je Srđanov show „U procesu” i to na velikoj sceni u klubu BitefArtCafe. U pitanju je Srđanov najnoviji show koji je premijerno izveden u okviru 11. festivala stand up komedije Stand Up Fest u oktobru 2021. godine.

O Srđanu Dinčiću nema puno toga da se doda što već niste videli i sami. Najbolji komičar na Balkanu, i to ne po nama nego po nekim drugima. Po nama je čudak koji je dve nedelje pred ovu premijeru polomio ruku na basketu, jer je zaboravio da godine stižu. Iako je show premijerno izveden pod nazivom „U procesu”, ostaje da vidimo da li će ga taj proces dovesti do nekog novog otkrića i eventualno – novog naslova.

Bilo kako bilo, ovo je Srđanov peti specijal. Prethodna četiri su „Ispod nevidljivog kišobrana“, „Laž po istinitom događaju“, „Đavo iz jagode“ i „DiTreće stanje”. Srđan Dinčić je stand up komičar iz prve postave organizacije Standup.rs, a iza sebe ima deceniju rada i hiljade nastupa u Srbiji, regionu i belom svetu.

Bio je učesnik svih festivala u zemlji i regionu i headliner svakog StandUpFest-a u Beogradu. Scenarista je i učesnik emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i Večeri improvizacije, koju izvodi sa svojim kolegama iz organizacije. Učestvovao je u projektu „Stand up & more“ koji se emituje na kanalu Comedy central Extra i prvi je stand up komičar sa naših prostora koji je obišao 50 gradova i napunio dva Doma sindikata sa show-om „Đavo iz jagode“.

Učesnik je TedEx konferencije i jedan od najpoznatijih aforističara u Srbiji. Otvarao je nastup čuvenih komičara Edija Izarda (UK) i Dilana Morana (IRL).

Producent i promoter programa: Standup.rs

Otvaranje: Aleksandar Milosavljević

*******

Karte možete kupiti i na prodajnim mestima tickets.rs.

*** Ulaznice kupljene preko Tickets.rs ili Tickets prodajnim mestima podrazumevaju da imate mesto za sedenje ISKLJUČIVO ukoliko pozovete broj telefona BitefArtCafe-a 063 377 420 i napravite rezervaciju. Ulaznice možete kupiti i na ulazu pred početak nastupa – ali vam kupljena ulaznica na vratima kluba ne garantuje sedeće mesto.

Cena ulaznice na vratima 1000 rsd.

Vrata se otvaraju u 20h, program počinje u 21h.

Izvor: Tickets.rs

Informacije

Datum:
28.01.2023.
Vreme:
21:00
Cena
RSD1000
Event Category:
Event Tags:
,
Web stranica:
https://www.facebook.com/events/886690882761246

Organizator

Novi Biterartcafe

Lokacija

BitefArtCafe
Mitropolita Petra 8
Beograd,Srbija
+ Google Map