Loading Vodič

« Nazad na vodič

  • Ovaj događaj je prošao.

Tijana Bogićević // BitefArtCafe // 10.05.

10.05. @ 22:00 - 23:30

RSD2500
Tijana Bogićević // BitefArtCafe // 10.05.
Foto: Promo

Tijana Bogićević, vlasnica jednog od najraskošnijih vokala i omiljenih muzičkih hitova, vraća se pred beogradsku publiku 10. maja kada će nastupiti u prostoru kultnog kluba BitefArtCafe. Posle niza uspešnih koncerata širom regiona krajem prošle godine, sada nastupa pred klupskom publikom po prvi put od izlaska njenog prvog solo albuma “Čudo” 2018. godine.

Tijana je početkom leta 2022. godine objavila drugi album „Blizu“, koji je doneo nove hitove, pored već omiljenih pesama sa prvog albuma poput „Tražim“,“Čudo“, „Hajde onda ništa“,“U redu“,“Bezuslovno“. Ovog februara publiku je iznenadila snažnom baladom “Kad odem”.

Jedna je od retkih domaćih izvođača koja gotovo svake godine nastupa u dvoranama, pozorištima i kuluturno – umetničkim scenama širom Srbije, a njeni pop hitovi beleže više od 20 miliona pregleda na Jutjubu, čineći je jednom od predvodnica nove generacije domaće pop muzike u Srbiji.

Sa svojim bendom sastavljenim od vrsnih muzičara, Tijana Bogićević će publici upriličiti nastup u kome će se nizati veoma prepoznatljive pesme sa njenih albuma, a publika će uživati u raskošnim muzičkim aranžmanima, romantičnim tekstovima i snažnoj emociji koja prati svaki njen nastup.

Ova talentovana umetnica donosi savršenu kombilaciju velikih melodija, jakih stihova i emotivnog izvođenja u intimni prostor kluba BitefArtCafe.

Tijana će vas uvući u svoj svet i pružiti magiju. Pridružite nam se na ovom izuzetno emotivnom koncertu.

Informacije

Datum:
10.05.
Vreme:
22:00 - 23:30
Cena
RSD2500
Event Category:
Web stranica:
https://www.facebook.com/events/7745163105528409

Lokacija

BitefArtCafe
Mitropolita Petra 8
Beograd,Srbija
+ Google Map