Loading Vodič

« Nazad na vodič

  • Ovaj događaj je prošao.

Veliki koncert Erosa Ramacotija u Štark areni

21.04.2023. @ 21:00

RSD5.500
Veliki koncert Erosa Ramacotija u Štark areni
Foto: Promo

Italijanski pop – rok muzičar, pevač i tekstopisac, Eros Ramacoti, svoj veliki povratak obeležava novim albumom „BATTITO INFINITO”, istoimenom svetskom turnejom i grandioznim koncertom 21.04.2023. godine od 21h u Štark Areni u organizaciji Hype produkcije. Ulaznice su dostupne na Ticket Vision i tickets.rs, prodajnim mestima kao i na www.ramazzotti.com i www.vertigo.co.it.

Ovaj virtuozni kantautor koji obara rekorde u svojoj 35-godišnjoj karijeri, prodao je 70 miliona ploča, beleži preko 2 biliona strimova širom sveta i dalje nastavlja u velikom stilu.

Za svoje obožavaoce širom sveta, pripremio je album pod nazivom „BATTITO INFINITO” koji je izašao 16. septembra 2022. godine, a prvi singl „AMA” koji simbolizuje manifest obnovljenog umetničkog identiteta i ujedno povratak jednog od međunarodno najomiljenijih italijanskih umetnika, dostupan je na svim digitalnim platformama.

Zadivljujuća avantura, svetska turneja pod nazivom „BATTITO INFINITO”, koja je počela u septembru prošle godine, trajaće do maja 2023, a maestralni Eros Ramacoti posetiće mnoge svetske gradove i sa svojom armijom fanova krenuće na pravo muzičko putovanje. Spisak svih gradova u kojima će se koncerti realizovati možete pogledati oficijalnom veb – sajtu Erosa Ramacotija www.ramazzotti.com, a veličanstveni koncert u Štark Areni u organizaciji Hype produkcije rezervisan je za 21.04.2023. godine od 21h.

Izvor: Tickets.rs