City Gourmet #17 // Zvezde
U kućnim uslovima u proteklom periodu mnoge kulinarske zvezde su rođene. Što iz preke potrebe, što od viška vremena, mnogi od nas dosta svog vremena provodili su u kuhinji. Vrtići i boravci nisu radili, nije se išlo na posao, svi su bili non-stop u kući. Trebalo je to nahraniti. Ne znam kako ste se vi snalazili u svemu tome, ali znam porodice u kojima je kuhinja centralna prostorija, gde svako daje svoj doprinos čak i oni najmlađi kako im ramena dosegnu kuhinjski pult. Onim drugima koji u širokom luku zaobilaze kuhinju nije bilo nimalo lako. Od nabavke do smišljanja obroka i prekog suda ukućana za stolom. Jedno je ipak jasno. Kod kuće spremljeni obroci imaju posebnu magiju, pogotovo kad svi učestvuju u pripremi i kada je to mnogo više od jednog obroka. Nije to možda savršeno, niti neka visoka gastronomija, ali je spremljeno sa ljubavlju, onako kako svi vole. A čim neki posao pretvorite u zabavu rezultat je čista sreća.