Kako izgleda jelovnik Kejt Midlton?
Gracioznost i stil odevanja vojvotkinje od Kembridža učinili su da postane dostojna naslednica princeze Dajane. Mnoge dame dive se i njenoj liniji, koju je povratila u rekordnom roku, nakon tri porođaja. Velike zasluge za to odnosi ishrana, a nije tajna da postoji jelovnik kreiran specijalno za nju. Ukoliko želite da saznate šta se na njemu nalazi, te da li se Kejt odriče slasnih zalogaja zarad izgleda, ostanite sa nama i u redovima koji slede.
1. Voli da priprema kari
Prema rečima Kerolin Rob, kuvarice britanske kraljevske porodice punih 10 godina, Vilijam i Kejt insistiraju na ručku u društvu dece, kako bi provodili kvalitetno zajedničko vreme. Ona je zadužena i za pripremu jela, kada je u mogućnosti, a na meniju je često kari. Trudi se da bude sve bolja u kuvanju, mada njen suprug voli da se našali kako bi mogla i bolje, jer je on mršav.
2. Trudi se da se hrani zdravo
Postoje glasine da je uoči venčanja Kejt držala Dukanovu dijetu, koja se bazira na visokom unosu proteina, dok su ugljeni hidrati dozvoljeni u maloj meri. Ovaj režim ishrane primenjivale su druge zvezde, poput Dženifer Lopez i Žizel Bundšen. Tajna je u odabiru svežih namirnica, kakve su povrće i voće, ali i integralnom hlebu. Vojvotkinjina majka takođe je zagovornik zdrave ishrane, ali u trenucima slabosti ume da posegne za škampima ili švapskim sirom.
3. Ume da se počasti za Božić
Tokom božićnih praznika par zajedno sa decom odlazi u Norfolk, gde ih dočekuje kraljica, ali i bogata trpeza. Pre odlaska u katedralu, porodica se okupi za doručak, a ubrzo sledi ručak, koji se sastoji od škampa ili jastoga, zatim pečene ćurke, i garnirunga od povrća. U večernjim satima zakusku čine plećka, ćurka ili šunka, uz preko 15 priloga po ukusu.
4. Poremećaj ishrane
Usled nesnosnih mučnina tokom prve trudnoće, Kejt nije prijala nikakva hrana. Međutim, potražila je stručnu pomoć uz koju je povratila apetit, a najviše je konzumirala avokado, šumsko voće i kaše, kako bi nastavila da održava drugo stanje bez problema.
5. Voli da proba nove ukuse
Iako je isprobavanje hrane pred kamerama nesvakidašnje iskustvo, vojvotkinja se lepo snašla u tome. Naime, tokom zvanične posete Kanadi, zajedno sa suprugom posetila je festival hrane i vina. Tada je po prvi put okusila jednu vrstu školjke u slasnom sosu. Utisci su bili sjajni, posebno jer prethodno nije imala priliku da vidi ovaj morski plod u svežem stanju.
6. Ne izbegava desert
Porodična okupljanja podrazumevaju da se na trpezi nađe i poneki slatkiš, kakva je štrudla sa džemom ili puding od karamele. Za Božić se tradicionalno služi puding ili voćni kolač uz neizostavni čaj. Ipak, Kejt najviše voli da se ponekad zasladi kolačićem ili drugim slatkišem, i to u društvu dece.
Izvor: Womenʼs Health España
Naslovna fotografija: Samir Hussein/Getty images