Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Naomi Kembel postala majka u 51. godini

AUTOR: CityMagazine 19 May, 2021
Naomi Kembel postala majka u 51. godini

Naomi Kembel priredila je veliko iznenađenje svim fanovima vešću da se po prvi put ostvarila u ulozi majke. Na svet je donela zdravu devojčicu i to u strogoj tajnosti, međutim poslednja objava na Instagramu pruža mali uvid u sreću koju trenutno proživljava. Ime bebe za sada nije poznato, ali složićete se da je najvažnije da je sve proteklo u najboljem redu.

Bebina stopala u ruci top modela prizor je koji će vam ulepšati dan. Naravno, mini cvetna haljinica doprinela je tome da se u potpunosti raznežimo. Fotografija otkriva još jedan detalj na ruci, po kome zaključujemo da je Naomi i dalje u bolnici. Iako je zagazila u 6. deceniju života, ova dama još jednom je svima nama potvrdila tezu da je sve moguće, posebno ako uzmemo u obzir činjenicu da je i dalje aktivna na modnim pistama. Podsećanja radi, ona je bila deo modne revije kompanije Fendi, na kojoj je predstavljena kolekcija za aktuelnu sezonu. Ali, vratimo se na sadašnji trenutak i vesti o prinovi, koje su za 2 sata prikupile više od 370 hiljada lajkova.

Instagram: naomi

„Ovo malo stvorenje odabralo je mene za majku, osećam se počastvovanom što je stigla u moj život kao najveći blagoslov, i ne postoje reči kojima mogu opisati ovu neraskidivu vezu sa mojim anđelom. Ne postoji veća ljubav od ove.” Ovako je Naomi u nekoliko rečenica pokušala da sažme svoje emocije i ovekoveči dolazak novog člana porodice.

Pored nje je poslednjih dana njena najveća podrška, majka Valeri Moris-Kembel. Nama jedino preostaje da se nadamo da će devojčica naslediti dobre gene i biti posebna, baš kao što je to Naomi.

Izvor: Elle Italia

Naslovna fotografija: Getty images