Išli smo da jedemo tamo gde će ceo Beograd ovih dana ići: Da li će čuvenu “aveniju gladnih” zameniti novo mesto
Na gastronomsku mapu Beograda stiglo je novo mesto – Hangar Food, koji je svoje vrata otvorio u Airport City-ju. Već na prvu loptu jasno je da je ideja bila da se na jednom mestu okupi što više ukusa, pa je prostor zamišljen kao svojevrsna destinacija za sve ljubitelje hrane.
U ponudi je više od 30 različitih restorana, od brze hrane i burgera, preko azijske kuhinje i paste, pa sve do slatkiša i kafe. Na jednom mestu praktično možete obići celu „Aveniju gladnih“, ali u zatvorenom i modernom ambijentu.
Ipak, najveći deo ponude čine već dobro poznati lokali iz grada – pa ćete ovde prepoznati imena koja već dugo prate beogradske gurmane. To znači da nema mnogo iznenađenja, osim što je sve skoncentrisano na jednoj adresi.
Mi smo, ipak, uspeli da pronađemo nešto novo i zanimljivo baš za nas – pa vas pozivamo da pogledate u videu šta smo izabrali i kakvi su naši utisci.

Gurmansko mesto? Plačem….
Hahha… mislim da nikoga živog ne zanima hangar fud.
Kakva sramota i za investitora tako i za one koji štite kulturna dobra u ime države.
Hangar je sačuvan jer je to deo istorije vazduhoplovstva iz doba kada je tu bio Zemunski aerodrom.
Sa tog mesta su poletali heroji 1941 da brane Beograd i tadašnju Kraljevinu.
Sada je pretvoren u kafanu..kafić..izgleda da je nama sve sišlo iz glave dole umesto obratno.
Samo nam taj deo tela postaje važan.
Nije reč o restoranima, nego o dizajniranim kioscima brze hrane,izmestenih sa trotoara u zatvoreni prostor za generaciju valjda Z Mi malo stariji smo cupkali po trotoarima ispred legendarnih kioska, a današnji shop assistanti, manageri, product manageri su se zavukli u sterilnu halu.
Jel ima masaža
???
Gde su tu cevapi
Nadm se da je super klopa i da nije skupo ?Sto se usuge tice nw znamkako funkcionise ali s obzirom na veci prostòr sihurno ima dobro resenje?Idemo vilend program da probamo ,ne kuvamo danas!
Preskupo i procenjeno. Jesu to u biti korektni restorani, ali ovo posmatrajte kao isturena odeljenja, koja vam za samouslugu naplacuju kao da sedite u tim istim restoranima. Ukratko – fast food koncept sa.redtoranskim cenama..
Džaba, to je za novokomponovane snobove i bogataše-ULICA GLADNIH JE LEGENDA, bivsa Goce Delčeva, sada Marsala Tolbuhina!
Ej, blago nama…ceo svet se raspada a mi samo o KRKANJU…
Pa mi smo se odavno raspali ne znam sto bismo o svetu uopste mislili. Bolje nam je da mislimo malo na sebe i nije tako lose da mislimo o hrani. Jedino mozda ne bas o ovoj hrani ali nekoj da, moze i neko picence recimo gazirano i to je sve o cemu treba trenutno da mislimo. Svet neka misli o sebi iovako su do sada tako i radili.
Trujete narod
Nema šanse da zameni ulicu gladnih.
Parking se plaća 200 din. svaki započeti sat. Hrana se dugo čeka jer prvenstvo ima Glovo.
Ma mi smo ekonomski tigar samo krkanje nema zezanja.znamo se gurati za free pljeskavice ako treba i potuci se u prodavnici zbog jeftine piletine.a sendvice najvise volimo.ovo je ekskluziva i strasan napredak.
Slican objekat postoji u centru Varšave. Veoma je posećen. Bravo za Beograd. Lepo je videti da i nasi sugradjani vole razvoj i napredak.
Ako ste dali ime Galerija gladnih onda bi bilo sasvim uredu da se tu organizuju besplatni obroci za one koji nemaju mogucnost da obeduju a kamo li da kupe cevape. Verovatno, oni koji to organizuju ne znaju sta znaci nemati i biti gladan. Da znaju mogli bi biti humanitarni donori, jedan obrok mnogo znaci.
Kome se nesvidja,nek krka kod kuce novo vreme,nove generacije Z,nova muzika,novi svet,nemozemo ziveti u vremenu nasih predaka,moja keva slusala Bitlsei Stonse ,a ja necu.
Nisam bio i ne mogubda komentarisem ali danas ima brze hrane na sve strane. Ponuda ista kao na Glovo. Isao sam u Kineski park na Horizontima insasvimmje ok za
Promenu ukusa. Cene ne bih da komentarisem 🙂
Ko nije jeo kod Lokija na Dorćolu ne zna sta je propustio.Kada dodjes u 12.00 popodne i dodjes u 04.00 ujutru a ono red…a ti gladan ko vuk i čekas legendarne pljeske….mmmmm
ulica gladnih je tradicija. Nesalomiva. Prvi je bio Šiš ćevap, i ona pizza preko puta (zab.ime). Tako je sve počelo, i tako je nastala legenda…. Mi sa ove strane mosta redovni posetioci