Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Maslac – najbolje iz francuske kulinarske tradicije

AUTOR: CityMagazine 21 Oct, 2020
Maslac – najbolje iz francuske kulinarske tradicije

Maslac je u potpunosti prirodan proizvod, napravljen od prirodnih sastojaka izdvajanjem mlečne masti iz svežeg mleka, odnosno od pavlake. Svilenkaste teksture, zlatnožute boje i vrhunskog kvaliteta.

Président maslac dobija se iz pavlake na potpuno prirodan način. Pakovan u aluminijumsku foliju, Président maslac vrlo se lako otvara i zatvara i tako se dugotrajno zadržava sva aroma i svežina maslaca. Président maslac od sad je dostupan i u pakovanju od 100g.

Président maslac – zadovoljstvo u svakom zalogaju!

Da li ste znali…

da se President maslac pravi od najkvalitetnije pavlake a sama tradicionalna receptura potiče iz malog seoceta na zapadu Francuske. Zato President maslac odlikuje visok kvalitet kao i bogat i svež ukus koji se prepoznaje svuda u svetu.

Najčitanije

Zašto nam neko ide na živce? Psiholozi kažu da vam se odgovor neće dopasti

Šta se dešava kada nam neki ljudi idu na živce? Psiholozi kažu sledeće… Može se desiti da pri prvom susretu…

Pun, krvavi mesec u Ovnu od 9. oktobra donosi burne promene: Na ova tri znaka će najviše uticati

Oktobarski pun mesec ima mnogo imena – lovački mesec, selidbeni mesec, ledeni mesec ili krvavi mesec. Biće na vrhuncu 9.oktobra…

Razvodi se zlatni američki par nakon 12 godina braka: Razlog je njegovo prekršeno obećanje

Žizel Bundšen i Tom Brejdi angažovali su advokate za pokretanje brakorazvodne parnice, potvrdili su izvori za Page Six. Par je…

Ovo su najusamljeniji horoskopski znaci

Biti sam i biti usamljen nije isto, jer vam može biti zabavno i kada ste sami, ali kako onda razlikovati…

Maslac, margarin ili gi puter? Evo koji je najzdraviji

Ljudi se često pitaju da li je za zdravlje bolja opcija maslac ili margarin. Da je to sve češća briga…

Najnovije - Gastro

Kako da zamrznete krompir a da sačuva teksturu i ukus

Ako su nas majke nešto učile, to je da krompir ne može u zamrzivač. A danas u marketima masa proizvoda…

Recepti za musaku Mike Dajmaka

Kada pomislimo na musaku prva asocijacija obično je jelo od krompira i mesa, sa dodatkom začina, ali ne mora da…

Da li ste spremni za vegansku čokoladu?

Veganska ishrana sve je popularnija, naročito među pripadnicima mlađe generacije, starosti do 25 godina. Ako na to dodamo i povećanu…

Jesen je stigla: Vreme je za najsočniji kolač od jabuka

Jesen je stigla, a to znači da je vreme za jabuke i razne delicije sa njima u glavnoj ulozi. Zbog…

Izložba autohtonih sireva Balkana u tržnom centru BEO

Ovog vikenda, 1. i 2. oktobra, u Beogradu će biti održana 14. izložba autohtonih sireva Balkana, Balkan Cheese Festival. Svoje…

10 najboljih restorana na svetu prema korisnicima sajta „TripAdvisor″

Ne znate gde biste išli za svoje sledeće gastronomsko hodočašće? Na pravom ste mestu. Naime, popularni sajt TripAdvisor organizovao je…