• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Zimski hedonizam uz kremasti Ribella Hummus

Zimski hedonizam uz kremasti Ribella Hummus

CityMagazine
03.12.2019. 2 min Gourmet

U vreme zimskih praznika, u sezoni druženja i okupljanja u zatvorenom, volimo da dopustimo sebi malo hedonizma uz čašu dobrog vina i aromatičnih ukusnih zalogaja.

Bilo da spremate večeru za prijatelje, prazničnu ili slavsku trpezu, ili ste samo odlučili da organizujete filmsko veče sa najbližima – Ribella Hummus je vaš idealan saveznik. Spremićete ukusna i zdrava jela, od kojih će stomaci biti puni, ali bez griže savesti.

Ukoliko spadate u grupu ljudi koja humus još uvek nije uvrstila u svakodnevni jelovnik, evo malo podsticaja – humus je namirnica koja potiče iz mediteranskih zemalja, ali je zbog svog kvaliteta i fenomenalnog ukusa pronašla put do trpeza širom planete, i njegova popularnost ne jenjava. Glavni krivac za to što je humus, širom sveta poznat kao „najzdraviji namaz na svetu“, postao popularan i kod nas je Ribella – prvi veliki brend ovog namaza u Srbiji i regionu, brend koji nas je spojio sa humusom, naučio nas da ga jedemo i volimo.

Zimski hedonizam uz kremasti Ribella Hummus

Zavodljiva mešavina mlevene leblebije, susamove paste, belog luka i soka od limuna – ovo jeste bazični recept za humus ali svako ko ga pravi ima neku svoju tajnu. Ribella je ovaj osnovni recept dodatno obojila i ponudila nam još nekoliko ukusa: bundeva, šitake pečurke, pikant (sa paprikom), karamelizovani luk, urnebes, i ajvar, a odnedavno je svoj asortiman obogatila novim ukusom – Hummus Italiano – tomato & garlic.

Hummus Italiano je tu da vam približi autentični ukus Italije, ali da zadrži sve dobrobiti i hranjive vrednosti koje pruža humus. Najzanimljivija stvar kada govorimo o italijanskoj kuhinji je njena raznolikost i svestranost. U svakom kutku Italije očekuje vas pravo kulinarsko uživanje – iako svako područje ima svoj jedinstveni stil i pristup klasičnim jelima, postoji nit koja ih sve povezuje, a to je vrhunski i istančan ukus. Jela iz ove zemlje popularna su širom planete, a može se reći da je teško pronaći nekoga ko ne voli italijansku hranu.

Zimski hedonizam uz kremasti Ribella Hummus

Osnovni sastojci novog Italiano humusa su paradajz, beli luk i origano, uz dodatak povrća i pažljivo biranih začina, pa zato može sjajno da se kombinuje sa pastom, rižotom i svim ostalim jelima kojima je potreban ukusan i lagan sos ili preliv. Naravno, svi ostali „klasični“ načini za uživanje u humusu i dalje važe, tako da možete da ga mažete, da umačete, da ga jedete kašikom… 

Ukoliko želite da unapredite svoju ishranu, da uživate u svakom zalogaju bez griže savesti i unesete radost i maštovitost na svoju prazničnu trpezu – Ribella Hummus je pravi izbor!

Oznake:

hummushumusnovi ukusribella

Podeli

Zaprati Autor

CityMagazine

Ostali članci

Otkrivamo jednu tajnu – dan ima 25. sat! Delimo poklone
Prethodni

Otkrivamo jednu tajnu – dan ima 25. sat! Delimo poklone

Dr. Oetker proširio svoj asortiman
Sledeći

Dr. Oetker proširio svoj asortiman

Sledeći
Dr. Oetker proširio svoj asortiman
03.12.2019.

Dr. Oetker proširio svoj asortiman

Prethodni
02.12.2019.

Otkrivamo jednu tajnu – dan ima 25. sat! Delimo poklone

Otkrivamo jednu tajnu – dan ima 25. sat! Delimo poklone

Trenutno nema komentara! Budite prvi

    Ostavite odgovor Odustani od odgovora

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Najnovije

    štrumpfovi
    „Štrumpfovi – veliki film“ vodi u nezaboravnu avanturu
    CityMagazine
    ivan tokin
    Najzrelije Tokinovo delo – „Crna noć nada mnom i zvezdano nebo u meni” u prodaji od 10. jula
    CityMagazine
    metal
    Ovo je 5 najvrelijih metal koncerata u Srbiji ovog leta – čak i za one koji inače ne slušaju ovu vrstu muzike
    Miloš Dašić
    United Media ponovo na Pulskom filmskom festivalu: Podrška kreativnosti, autorima i najboljem regionalnom filmu
    United Media ponovo na Pulskom filmskom festivalu: Podrška kreativnosti, autorima i najboljem regionalnom filmu
    CityMagazine
    biblioteka cenzora knjiga
    „Biblioteka cenzora knjiga“: (S)misli svojom glavom
    Filip Milosavljević

    PopKultura

    • Pozorište
    • Muzika
    • Knjige/Stripovi
    • Intervjui
    • Fotografija
    • Film/TV
    • Art

    Moda i lepota

    • Trend
    • Moda
    • Lepota
    • Dom i dizajn

    Scena

    • Zabava
    • Poznati
    • Flešbek
    • Društvene Mreže
    • Aktuelno

    Gastro

    • Restorani
    • Recepti
    • Kafići
    • Gourmet
    • Lifestyle
    • Zdravlje
    • Sex
    • Putovanja
    • Automobili

    Vodič

    • Tribine
    • Stand-up
    • Sport
    • Sajmovi
    • Predstave
    • Pozorište
    • Konferencije
    • Koncerti
    • Književne večeri
    • Izložbe
    • Humanitarni događaj
    • Festivali
    • Clubbing
    • Bioskop
    • Kontakti
    • Uslovi korišćenja
    • Pravila privatnosti
    • Kolačići

    Pratite City

    Youtube Facebook Twitter Instagram

    Prijavi se na newsletter

    Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

    Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

    ✖