• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Aromatična svinjska rebra: Neka vam svaki dan bude praznik

Aromatična svinjska rebra: Neka vam svaki dan bude praznik

CityMagazine
11.12.2022. 1 min Recepti

Rebarca mogu da budu najlepši zalogaji na svetu ako znate kako da ih spremite. Imamo recept koji je idealan za hladne dane.

POTREBNO JE:

1,5 kg svinjskih rebara,

1 kašičica soli,

1 kašičica mešavine suvog začina,

2 čena belog luka,

1/2 kašičice mlevene crvene paprike,

2 kašike senfa,

1 kašičica vorčester sosa,

4 kašike kečapa,

1 kašika ulja,

1 kašičica origana.

PRIPREMA: Pomešajte so, biber, vegetu, mlevenu papriku i sitno isečen beli luk. Ovom mešavinom  začina dobro natrljajte rebra sa svih strana. Pomešajte senf i vorčester sos, premažite meso i uvite ga u podmazanu alu foliju. Ostavite meso par sati u frižideru da upije začine. Stavite marinirana, začinjena svinjska rebra zajedno sa folijom u tepsiju i pecite ih u rerni zagrejanoj na 120 stepeni oko dva i po sata. Otvorite foliju i premažite rebra mešavinom ulja, kečapa i origana. Vratite rebra u rernu zagrejanu na najjaču temperaturu par minuta da dobiju koricu.

Foto: Shutterstock

Oznake:

rebra

Podeli

Zaprati Autor

CityMagazine

Ostali članci

Nikada ne podgrevajte pirinač, pileće meso uvek isperite pod tekućom vodom i druge popularne zablude o kuvanju
Prethodni

Nikada ne podgrevajte pirinač, pileće meso uvek isperite pod tekućom vodom i druge popularne zablude o kuvanju

Mišelin vodič za Beograd predstavlja 17 restorana u svom novom izboru za 2023. godinu
Sledeći

Mišelin vodič za Beograd predstavlja 17 restorana u svom novom izboru za 2023. godinu

Sledeći
Mišelin vodič za Beograd predstavlja 17 restorana u svom novom izboru za 2023. godinu
12.12.2022.

Mišelin vodič za Beograd predstavlja 17 restorana u svom novom izboru za 2023. godinu

Prethodni
10.12.2022.

Nikada ne podgrevajte pirinač, pileće meso uvek isperite pod tekućom vodom i druge popularne zablude o kuvanju

Nikada ne podgrevajte pirinač, pileće meso uvek isperite pod tekućom vodom i druge popularne zablude o kuvanju

Trenutno nema komentara! Budite prvi

    Ostavite odgovor Odustani od odgovora

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Najnovije

    žikina dinastija
    Pre Nikole Koje i Borisa Milivojevića, on je bio Miša iz serijala Žikina dinastija: Pogledajte kako danas izgleda
    CityMagazine
    eva braun
    Kako je nastajala pop muzika u inat užasnom vremenu: 30 godina kultnog albuma grupe Eva Braun
    CityMagazine
    Kalum Tarner
    Da li je Kalum Tarner naš sledeći Džejms Bond? Evo šta znamo
    CityMagazine
    žikina dinastija
    Gledao sam novi nastavak filma “Žikina dinastija” i rešio da rangiram svih 11 naslova iz ovog serijala
    CityMagazine
    hbo max decembar
    Decembar na HBO Max-u: Od prazničnih specijala do horora
    CityMagazine

    PopKultura

    • Pozorište
    • Muzika
    • Knjige/Stripovi
    • Intervjui
    • Fotografija
    • Film/TV
    • Art

    Moda i lepota

    • Trend
    • Moda
    • Lepota
    • Dom i dizajn

    Scena

    • Zabava
    • Poznati
    • Flešbek
    • Društvene Mreže
    • Aktuelno

    Gastro

    • Restorani
    • Recepti
    • Kafići
    • Gourmet
    • Lifestyle
    • Zdravlje
    • Sex
    • Putovanja
    • Automobili

    Vodič

    • Tribine
    • Stand-up
    • Sport
    • Sajmovi
    • Predstave
    • Pozorište
    • Konferencije
    • Koncerti
    • Književne večeri
    • Izložbe
    • Humanitarni događaj
    • Festivali
    • Clubbing
    • Bioskop
    • Kontakti
    • Uslovi korišćenja
    • Pravila privatnosti
    • Kolačići

    Pratite City

    Youtube Facebook Twitter Instagram

    Prijavi se na newsletter

    Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

    Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

    ✖