• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Type and hit Enter to search

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle

Aromatična svinjska rebra: Neka vam svaki dan bude praznik

CityMagazine
11.12.2022. One Min Read Recepti

Rebarca mogu da budu najlepši zalogaji na svetu ako znate kako da ih spremite. Imamo recept koji je idealan za hladne dane.

POTREBNO JE:

1,5 kg svinjskih rebara,

Povezani članci

Nikada ne podgrevajte pirinač, pileće meso uvek isperite pod tekućom vodom i druge popularne zablude o kuvanju

8 korisnih saveta za čuvanje i pripremu krompira

1 kašičica soli,

1 kašičica mešavine suvog začina,

2 čena belog luka,

1/2 kašičice mlevene crvene paprike,

2 kašike senfa,

1 kašičica vorčester sosa,

4 kašike kečapa,

1 kašika ulja,

1 kašičica origana.

PRIPREMA: Pomešajte so, biber, vegetu, mlevenu papriku i sitno isečen beli luk. Ovom mešavinom  začina dobro natrljajte rebra sa svih strana. Pomešajte senf i vorčester sos, premažite meso i uvite ga u podmazanu alu foliju. Ostavite meso par sati u frižideru da upije začine. Stavite marinirana, začinjena svinjska rebra zajedno sa folijom u tepsiju i pecite ih u rerni zagrejanoj na 120 stepeni oko dva i po sata. Otvorite foliju i premažite rebra mešavinom ulja, kečapa i origana. Vratite rebra u rernu zagrejanu na najjaču temperaturu par minuta da dobiju koricu.

Foto: Shutterstock

Tags:

rebra

Povezani članci

Ajran, zdravi turski jogurt od 3 sastojka: Postoji 6 dobrih razloga zašto treba odmah da ga pripremite

Najlepše praznične poslastice širom sveta

Share Article

Follow Me Written By

CityMagazine

Ostali članci

Previous

Nikada ne podgrevajte pirinač, pileće meso uvek isperite pod tekućom vodom i druge popularne zablude o kuvanju

Next

Mišelin vodič za Beograd predstavlja 17 restorana u svom novom izboru za 2023. godinu

Next
12.12.2022.

Mišelin vodič za Beograd predstavlja 17 restorana u svom novom izboru za 2023. godinu

Previews
10.12.2022.

Nikada ne podgrevajte pirinač, pileće meso uvek isperite pod tekućom vodom i druge popularne zablude o kuvanju

Najnovije

„Trepni ako si otet“: jedan od favorita za odlazak na Evroviziju iznenadio svoje fanove lošim nastupom
CityMagazine
Branka Veselinović će biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana
CityMagazine
Alesso, Dimitri Vegas & Like Mike i Sofi Tukker predvode pojačanje Glavne bine EXIT Festivala!
CityMagazine
Vensan Kasel i Eva Grin su zvezde nove serije o teroristima
Filip Milosavljević
Ovako je Branka pričala o Đuri, dečaku koji je bio njena prva ljubav: Sve je počelo na Štrandu, 1931. godine
CityMagazine

PopKultura

  • Pozorište
  • Muzika
  • Knjige/Stripovi
  • Intervjui
  • Fotografija
  • Film/TV
  • Art

Moda i lepota

  • Trend
  • Moda
  • Lepota
  • Dom i dizajn

Scena

  • Zabava
  • Poznati
  • Flešbek
  • Društvene Mreže
  • Aktuelno

Gastro

  • Restorani
  • Recepti
  • Kafići
  • Gourmet
  • Lifestyle
  • Zdravlje
  • Sex
  • Putovanja
  • Automobili

Vodič

  • Stand-up
  • Predstave
  • Koncerti
  • Književne večeri
  • Izložbe
  • Humanitarni događaj
  • Clubbing
  • Bioskop
  • Kontakti
  • Uslovi korišćenja
  • Pravila privatnosti
  • Kolačići

Pratite City

Youtube Facebook Twitter Instagram

Prijavi se na newsletter

Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

✖