• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Aromatična svinjska rebra: Neka vam svaki dan bude praznik

Aromatična svinjska rebra: Neka vam svaki dan bude praznik

CityMagazine
11.12.2022. 1 min Recepti

Rebarca mogu da budu najlepši zalogaji na svetu ako znate kako da ih spremite. Imamo recept koji je idealan za hladne dane.

POTREBNO JE:

1,5 kg svinjskih rebara,

1 kašičica soli,

1 kašičica mešavine suvog začina,

2 čena belog luka,

1/2 kašičice mlevene crvene paprike,

2 kašike senfa,

1 kašičica vorčester sosa,

4 kašike kečapa,

1 kašika ulja,

1 kašičica origana.

PRIPREMA: Pomešajte so, biber, vegetu, mlevenu papriku i sitno isečen beli luk. Ovom mešavinom  začina dobro natrljajte rebra sa svih strana. Pomešajte senf i vorčester sos, premažite meso i uvite ga u podmazanu alu foliju. Ostavite meso par sati u frižideru da upije začine. Stavite marinirana, začinjena svinjska rebra zajedno sa folijom u tepsiju i pecite ih u rerni zagrejanoj na 120 stepeni oko dva i po sata. Otvorite foliju i premažite rebra mešavinom ulja, kečapa i origana. Vratite rebra u rernu zagrejanu na najjaču temperaturu par minuta da dobiju koricu.

Foto: Shutterstock

Oznake:

rebra

Podeli

Zaprati Autor

CityMagazine

Ostali članci

Nikada ne podgrevajte pirinač, pileće meso uvek isperite pod tekućom vodom i druge popularne zablude o kuvanju
Prethodni

Nikada ne podgrevajte pirinač, pileće meso uvek isperite pod tekućom vodom i druge popularne zablude o kuvanju

Mišelin vodič za Beograd predstavlja 17 restorana u svom novom izboru za 2023. godinu
Sledeći

Mišelin vodič za Beograd predstavlja 17 restorana u svom novom izboru za 2023. godinu

Sledeći
Mišelin vodič za Beograd predstavlja 17 restorana u svom novom izboru za 2023. godinu
12.12.2022.

Mišelin vodič za Beograd predstavlja 17 restorana u svom novom izboru za 2023. godinu

Prethodni
10.12.2022.

Nikada ne podgrevajte pirinač, pileće meso uvek isperite pod tekućom vodom i druge popularne zablude o kuvanju

Nikada ne podgrevajte pirinač, pileće meso uvek isperite pod tekućom vodom i druge popularne zablude o kuvanju

Trenutno nema komentara! Budite prvi

    Ostavite odgovor Odustani od odgovora

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Najnovije

    Bob Geldof: Hrabro irsko srce, lice starozavetnog proroka, energija mladića
    Bob Geldof: Hrabro irsko srce, lice starozavetnog proroka, energija mladića
    CityMagazine
    EXIT otvoren uz "Freed from Desire" i snažnu poruku Gale: "Pumpaj bre!"
    EXIT otvoren uz “Freed from Desire” i snažnu poruku Gale: “Pumpaj bre!”
    CityMagazine
    Supermen
    Gledao sam novog Supermena, i postoji jedan detalj koji se Srbima možda neće dopasti
    Miloš Dašić
    Mladi napravili listu za MMF: Zapamtite ova imena, njihovo vreme tek dolazi
    Mladi napravili listu za MMF: Zapamtite ova imena, njihovo vreme tek dolazi
    CityMagazine
    Tymock
    DA SE P(L)OČASTIMO: Poezija je rokenrol, a Tymock ima jedno od najoriginalnijih izdanja godine
    Miloš Dašić

    PopKultura

    • Pozorište
    • Muzika
    • Knjige/Stripovi
    • Intervjui
    • Fotografija
    • Film/TV
    • Art

    Moda i lepota

    • Trend
    • Moda
    • Lepota
    • Dom i dizajn

    Scena

    • Zabava
    • Poznati
    • Flešbek
    • Društvene Mreže
    • Aktuelno

    Gastro

    • Restorani
    • Recepti
    • Kafići
    • Gourmet
    • Lifestyle
    • Zdravlje
    • Sex
    • Putovanja
    • Automobili

    Vodič

    • Tribine
    • Stand-up
    • Sport
    • Sajmovi
    • Predstave
    • Pozorište
    • Konferencije
    • Koncerti
    • Književne večeri
    • Izložbe
    • Humanitarni događaj
    • Festivali
    • Clubbing
    • Bioskop
    • Kontakti
    • Uslovi korišćenja
    • Pravila privatnosti
    • Kolačići

    Pratite City

    Youtube Facebook Twitter Instagram

    Prijavi se na newsletter

    Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

    Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

    ✖