• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Pica koja ne goji: Lažno testo je i dalje hit, a mi imamo savršen recept
Image: 346753830, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Fabio Balbi / Alamy / Alamy / Profimedia

Pica koja ne goji: Lažno testo je i dalje hit, a mi imamo savršen recept

CityMagazine
23.01.2024. 1 min Recepti

Jedete često picu, a želite da izbacite prekomernu količinu ugljenih hidrata, imamo odlično rešenje za vas.

Iako nikada neće imati ukus prave pice od kiselog testa, sigurni smo da će vas zadovoljiti pica sa karfiolom – već godinama je hit i još uvek je u trendu među svima koji s razlogom pokušavaju da jedu zdravije.

Podloga za picu od karfiola

Operite, očistite i iseckajte karfiol što sitnije, možete ga staviti i u mašinu za blendanje. Na ulju kratko propržite seckani karfiol, oko 10 mi. Začinite po želji. Koristite so, biber i beli luk u prahu. Karfiol ostaviti da se ohladi, pa dodati jaja i rendani sir. Prebacite smesu na papir za pečenje, oblikujte picu oko 30 cm.

Pecite u zagrejanoj rerni na 250°C oko 15 minuta, dok testo ne promeni boju. Tek tada na pečeno testo možete stavljati prelive za picu, pazeći da ga ne prenatrpate. Vratite u rernu na 5-8 minuta dok se sir ne otopi. Picu kratko ohladite i poslužite.

Oznake:

karfiolpica

Podeli

Zaprati Autor

CityMagazine

Ostali članci

Laka zarada na naivnim gostima? Čuveni kuvar otkrio da je ovo najgore doba dana za odlazak u restoran
Prethodni

Laka zarada na naivnim gostima? Čuveni kuvar otkrio da je ovo najgore doba dana za odlazak u restoran

Somelijer otkrio genijalan trik da ohladite vino za tri minuta: Trebaju vam samo voda i so
Sledeći

Somelijer otkrio genijalan trik da ohladite vino za tri minuta: Trebaju vam samo voda i so

Sledeći
Somelijer otkrio genijalan trik da ohladite vino za tri minuta: Trebaju vam samo voda i so
24.01.2024.

Somelijer otkrio genijalan trik da ohladite vino za tri minuta: Trebaju vam samo voda i so

Prethodni
20.01.2024.

Laka zarada na naivnim gostima? Čuveni kuvar otkrio da je ovo najgore doba dana za odlazak u restoran

Laka zarada na naivnim gostima? Čuveni kuvar otkrio da je ovo najgore doba dana za odlazak u restoran

Trenutno nema komentara! Budite prvi

    Ostavite odgovor Odustani od odgovora

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Najnovije

    Kalum Tarner
    Da li je Kalum Tarner naš sledeći Džejms Bond? Evo šta znamo
    CityMagazine
    žikina dinastija
    Gledao sam novi nastavak filma “Žikina dinastija” i rešio da rangiram svih 11 naslova iz ovog serijala
    CityMagazine
    hbo max decembar
    Decembar na HBO Max-u: Od prazničnih specijala do horora
    CityMagazine
    mayales
    Mayales pred prvi nastup u Beogradu: Igra i eksperimentisanje, koncert u Karmakomi kao presek karijere
    CityMagazine
    hajduk u beogradu
    100.000 gledalaca filma „Hajduk u Beogradu” za manje od 20 dana prikazivanja u bioskopima
    CityMagazine

    PopKultura

    • Pozorište
    • Muzika
    • Knjige/Stripovi
    • Intervjui
    • Fotografija
    • Film/TV
    • Art

    Moda i lepota

    • Trend
    • Moda
    • Lepota
    • Dom i dizajn

    Scena

    • Zabava
    • Poznati
    • Flešbek
    • Društvene Mreže
    • Aktuelno

    Gastro

    • Restorani
    • Recepti
    • Kafići
    • Gourmet
    • Lifestyle
    • Zdravlje
    • Sex
    • Putovanja
    • Automobili

    Vodič

    • Tribine
    • Stand-up
    • Sport
    • Sajmovi
    • Predstave
    • Pozorište
    • Konferencije
    • Koncerti
    • Književne večeri
    • Izložbe
    • Humanitarni događaj
    • Festivali
    • Clubbing
    • Bioskop
    • Kontakti
    • Uslovi korišćenja
    • Pravila privatnosti
    • Kolačići

    Pratite City

    Youtube Facebook Twitter Instagram

    Prijavi se na newsletter

    Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

    Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

    ✖