• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Sendviči s tunjevinom i avokadom
Foto: Ale02 / Shutterstock.com

Sendviči s tunjevinom i avokadom: Glavno jelo za koje ne morate da palite šporet

CityMagazine
18.07.2024. 1 min Recepti

Na 40 stepeni zaista nije prijatno kuvati. Upravo zbog toga donosimo vam jedan recept, koji se sprema lako i brzo, a što je najbolje na ovim ekstremnim vrućinama, uopšte nije potrebno da uključite svoj šporet da biste ga napravili.

U pitanju su sendviči s tunjevinom i avokadom.

Sastojci

  • 1 konzerva tunjevine u sopstvenom soku, dobro oceđena
  • 1 avokado, isečen na kriške
  • 4 kriške integralnog hleba
  • 1/2 crvenog luka, tanko iseckanog
  • Sveži peršun ili korijander, iseckani
  • Sok od 1 limuna
  • So i biber po ukusu
  • Maslinovo ulje

Priprema

  • U činiji, izgnječite tunjevinu viljuškom. Dodajte iseckan crveni luk, iseckani peršun ili korijander, sok od limuna, malo maslinovog ulja, so i biber po ukusu. Dobro promešajte.
  • Na kriške integralnog hleba rasporedite iseckane avokado kriške.
  • Preko avokada rasporedite pripremljenu smesu od tunjevine.
  • Poklopite sendviče preostalim kriškama hleba.
  • Po želji, možete dodatno začiniti ili posuti svežim biljem.
  • Poslužite sendviče odmah ili ih rashladite pre serviranja.
  • Ovi sendviči su lagani, osvežavajući i pružaju punoću ukusa bez potrebe za kuvanjem ili zagrevanjem. Uživajte u obroku!

Oznake:

glavno jelotunjevina

Podeli

Zaprati Autor

CityMagazine

Ostali članci

Limunada
Prethodni

Limunada, recept poslastičara sa kojim nema greške

Uštipci
Sledeći

Uštipci, recept

Sledeći
Uštipci
19.07.2024.

Uštipci, recept

Prethodni
17.07.2024.

Limunada, recept poslastičara sa kojim nema greške

Limunada

No Comment! Be the first one.

    Ostavite odgovor Odustani od odgovora

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Najnovije

    28 godina kasnije
    Gledao sam “28 godina kasnije”, najiščekivaniji nastavak godine, i imam jednu lošu vest za horor fanove
    Miloš Dašić
    film ajkula
    50 godina filma koji je zauvek promenio industriju, ali i letovanja ljudima: Horor koji su svi gledali, voleli i plašili ga se
    CityMagazine
    „E, ćao, moje ime je Nikola Đuričko, ja sam naš poznati glumac", rekao je u videu i ljudi sada ne prestaju da ga hvale
    „E, ćao, moje ime je Nikola Đuričko, ja sam naš poznati glumac”, rekao je u videu i ljudi sada ne prestaju da ga hvale
    CityMagazine
    igor božanić
    DA SE P(L)OČASTIMO – Igor Božanić na novom albumu peva mračne sevdalinke na jarkom suncu
    Miloš Dašić
    United Media i Nova Broadcasting Group prvi put u Bugarskoj organizovali polufinalnu rundu žiriranja za Međunarodne Emmy® nagradeTi
    United Media i Nova Broadcasting Group prvi put u Bugarskoj organizovali polufinalnu rundu žiriranja za Međunarodne Emmy® nagradeTi
    CityMagazine

    PopKultura

    • Pozorište
    • Muzika
    • Knjige/Stripovi
    • Intervjui
    • Fotografija
    • Film/TV
    • Art

    Moda i lepota

    • Trend
    • Moda
    • Lepota
    • Dom i dizajn

    Scena

    • Zabava
    • Poznati
    • Flešbek
    • Društvene Mreže
    • Aktuelno

    Gastro

    • Restorani
    • Recepti
    • Kafići
    • Gourmet
    • Lifestyle
    • Zdravlje
    • Sex
    • Putovanja
    • Automobili

    Vodič

    • Tribine
    • Stand-up
    • Sport
    • Sajmovi
    • Predstave
    • Pozorište
    • Konferencije
    • Koncerti
    • Književne večeri
    • Izložbe
    • Humanitarni događaj
    • Festivali
    • Clubbing
    • Bioskop
    • Kontakti
    • Uslovi korišćenja
    • Pravila privatnosti
    • Kolačići

    Pratite City

    Youtube Facebook Twitter Instagram

    Prijavi se na newsletter

    Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

    Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

    ✖