• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Šta danas za ručak? Evo recepta za krompir za kojim su domaćice poludele
Pečeni krompiri foto: Petr Štepánek / Alamy / Alamy / Profimedia

Šta danas za ručak? Evo recepta za krompir za kojim su domaćice poludele

Marija Ćirjak
23.04.2023. 1 min Recepti

Mali neoguljeni krompirići iz rerne postali su pravi hit na internetu, potvrđuju domaćice!

Takozvani krompir sa parmezanom trenutno je jedan od natraženijh recepata na internetu, radi se o malim krompirima koji se ne ljušte, skuvaju se i prepolove, a zatim ređaju u pleh preko mešavine maslinovog ulja ili rastopljenog putera, i već spomenutog, parmezana, piše index.hr.

Pečeni krompir trebalo bi da dobije hrskavu teksturu sa zlatno žutom koricom na površini i parmezanom na dnu. U parmezan možete umešati i začinsko bilje po ukusu, uključujući čili, međutim, ipak je važno da izbegavate sve što bi moglo da raskvasi krompire jer će tako korica izgubiti svoju hrskavu teksturu, koja pored mekanog središta predstavlja poentu ovog načina pripreme.

https://www.tiktok.com/@essen_diesdas/video/7208966393398709510

Oznake:

krompirparmezanreceptručak

Podeli

Zaprati Autor

Marija Ćirjak

Ostali članci

Hleba i masti, bela kafa i griz: Ovih poslastica sećaju se samo oni rođeni pre devedesetih
Prethodni

Hleba i masti, bela kafa i griz: Ovih poslastica sećaju se samo oni rođeni pre devedesetih

Supa
Sledeći

Izašla je lista najboljih supa na svetu: Srbija je na 20. mestu, ali sa jelom koje niko od nas ne zove supa

Sledeći
Supa
24.04.2023.

Izašla je lista najboljih supa na svetu: Srbija je na 20. mestu, ali sa jelom koje niko od nas ne zove supa

Prethodni
20.04.2023.

Hleba i masti, bela kafa i griz: Ovih poslastica sećaju se samo oni rođeni pre devedesetih

Hleba i masti, bela kafa i griz: Ovih poslastica sećaju se samo oni rođeni pre devedesetih

Trenutno nema komentara! Budite prvi

    Ostavite odgovor Odustani od odgovora

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Najnovije

    porodica po ugovoru
    Brendan Frejzer u filmu „Porodica po ugovoru” od 15. januara u bioskopima
    CityMagazine
    "Sakati bog", završna knjiga „Malaške knjige Palih“ Stivena Eriksona, u prodaji od 24. decembra
    “Sakati bog”, završna knjiga „Malaške knjige Palih“ Stivena Eriksona, u prodaji od 24. decembra
    Filip Milosavljević
    domaći film
    Ovo su naši omiljeni regionalni filmovi za 2025: Bolesni roditelji, bizarna istorija i roze ovce
    CityMagazine
    kosmogenit
    Novi singl Kosmogenita: Mistična pop mantra odsvirana na ručno pravljenim instrumentima
    CityMagazine
    8 putnik
    „Kad umrem pevaću, to znam iz iskustva – sveti Petar ima bend, i treba uputstva“: Kada budete videli ko je ovo otpevao vrištaćete glasno, glasnije
    CityMagazine

    PopKultura

    • Pozorište
    • Muzika
    • Knjige/Stripovi
    • Intervjui
    • Fotografija
    • Film/TV
    • Art

    Moda i lepota

    • Trend
    • Moda
    • Lepota
    • Dom i dizajn

    Scena

    • Zabava
    • Poznati
    • Flešbek
    • Društvene Mreže
    • Aktuelno

    Gastro

    • Restorani
    • Recepti
    • Kafići
    • Gourmet
    • Lifestyle
    • Zdravlje
    • Sex
    • Putovanja
    • Automobili

    Vodič

    • Tribine
    • Stand-up
    • Sport
    • Sajmovi
    • Predstave
    • Pozorište
    • Konferencije
    • Koncerti
    • Književne večeri
    • Izložbe
    • Humanitarni događaj
    • Festivali
    • Clubbing
    • Bioskop
    • Kontakti
    • Uslovi korišćenja
    • Pravila privatnosti
    • Kolačići

    Pratite City

    Youtube Facebook Twitter Instagram

    Prijavi se na newsletter

    Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

    Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

    ✖