“To je infarkt na tanjiru”: Bekamovog sina opet ismevaju, a sad je na meniju pečeno meso i tona ulja
Sećate se najjezivijeg engleskog sendviča iz kuhinje Bruklina Bekama? Sad je priredio novi kulinarski zločin.
Bruklin Bekam je objavio novi video na Instagramu i ponovo se našao na udaru kritike svojih pratilaca zbog načina na koji je pripremio takozvano nedeljno pečenje (sunday roast).
Sin slavnog fudbalera Dejvida Bekama, koji se inače bavi kuvanjem, nekoliko nedelja nije objavljivao recepte, a sada je izazvao dosta negativnih reakcija pripremom pečenog mesa. Jelo je pripremao zajedno sa šefom Kevinom Lijem, a predstavili su pečenje kao jelo za Mišelinovu zvezdicu.
“Nedeljno pečenje, ali napravićemo ga za Mišelinovu zvezdicu”, najavili su tako svoje jelo na početku videa, ali ubrzo se pojavio prvi detalj koji je njegovim pratiocima zapao za oko, a to je količina maslaca i ulja koju su upotrebili.
“Infarkt na tanjiru”
“Ovo je video u kom uče kako se kuva maslac”, “To je srčani udar na tanjiru”, “Suludo puno maslaca za pripremu mesa”, “Sve pluta u masnoći i odavde se vidi da je presoljeno”, “Želi li neko pečenog mesa uz jelo od maslaca”, “Stavio je sav maslac na svetu u ovo jelo”, samo su neki od komentara vezanih za maslac.
A nekima se pak nikako nije svidelo kako je meso bilo pečeno. “Dobar veterinar bi mogao ovaj komad mesa da vrati u život”, “Meso je sirovo”, “Mogu slobodno da zagrizu živu kravu”, komentarisali su njegovi pratioci.
Bruklin i Li pripremali su i priloge, krompir, povrće i sos, a u sve su stavili znatnu količinu ulja i maslaca, pa čak i u sos sa šargarepom, kao i pogačice, piše index.hr.