• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Type and hit Enter to search

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
Foto: Vogue / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„To je infarkt na tanjiru“: Bekamovog sina opet ismevaju, a sad je na meniju pečeno meso i tona ulja

CityMagazine
05.01.2023. 2 Mins Read Recepti

Sećate se najjezivijeg engleskog sendviča iz kuhinje Bruklina Bekama? Sad je priredio novi kulinarski zločin.

Bruklin Bekam je objavio novi video na Instagramu i ponovo se našao na udaru kritike svojih pratilaca zbog načina na koji je pripremio takozvano nedeljno pečenje (sunday roast).

Sin slavnog fudbalera Dejvida Bekama, koji se inače bavi kuvanjem, nekoliko nedelja nije objavljivao recepte, a sada je izazvao dosta negativnih reakcija pripremom pečenog mesa. Jelo je pripremao zajedno sa šefom Kevinom Lijem, a predstavili su pečenje kao jelo za Mišelinovu zvezdicu.

Povezani članci

Nikada ne podgrevajte pirinač, pileće meso uvek isperite pod tekućom vodom i druge popularne zablude o kuvanju

Način kako da spremimo pasulj brže, a da ne nadima je jednostavan, a „tajni sastojak“ ima svako kod kuće

View this post on Instagram

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

„Nedeljno pečenje, ali napravićemo ga za Mišelinovu zvezdicu“, najavili su tako svoje jelo na početku videa, ali ubrzo se pojavio prvi detalj koji je njegovim pratiocima zapao za oko, a to je količina maslaca i ulja koju su upotrebili.

„Infarkt na tanjiru“

„Ovo je video u kom uče kako se kuva maslac“, „To je srčani udar na tanjiru“, „Suludo puno maslaca za pripremu mesa“, „Sve pluta u masnoći i odavde se vidi da je presoljeno“, „Želi li neko pečenog mesa uz jelo od maslaca“, „Stavio je sav maslac na svetu u ovo jelo“, samo su neki od komentara vezanih za maslac.

A nekima se pak nikako nije svidelo kako je meso bilo pečeno. „Dobar veterinar bi mogao ovaj komad mesa da vrati u život“, „Meso je sirovo“, „Mogu slobodno da zagrizu živu kravu“, komentarisali su njegovi pratioci.

Bruklin i Li pripremali su i priloge, krompir, povrće i sos, a u sve su stavili znatnu količinu ulja i maslaca, pa čak i u sos sa šargarepom, kao i pogačice, piše index.hr.

Tags:

Bruklin Bekamkuvanje

Povezani članci

Postoji jako dobar razlog zašto se peršun stavlja na vrh jela: I ne, nije dekoracija

Francuska praznična jela: Supa od luka, tart i šatobrijan za malo drugačiju proslavu

Share Article

Follow Me Written By

CityMagazine

Ostali članci

Previous

Kako da jednostavno i jeftino sami napravite mleko, od ovsa ili soje

Next

Jedinstveni duh Mediterana u Beogradu

Next
09.01.2023.

Jedinstveni duh Mediterana u Beogradu

Previews
04.01.2023.

Kako da jednostavno i jeftino sami napravite mleko, od ovsa ili soje

Najnovije

Presedan na dodeli Gremija: Prva nagrada za saundtrek jedne video igre
CityMagazine
Pesma godine sa Gremija krije neverovatnu priču
CityMagazine
Upoznali smo ga kao frajera iz Velikog brata, a danas svira u legendarnom beogradskom bendu
CityMagazine
Kada počinje dodela Gremi nagrada večeras?
Marija Ćirjak
Ne štedite na decibelima i spremite se za “potres”: Stigao je novi singl Igora Vinsa i Baneta Lalića – „Zato što volim“
CityMagazine

PopKultura

  • Pozorište
  • Muzika
  • Knjige/Stripovi
  • Intervjui
  • Fotografija
  • Film/TV
  • Art

Moda i lepota

  • Trend
  • Moda
  • Lepota
  • Dom i dizajn

Scena

  • Zabava
  • Poznati
  • Flešbek
  • Društvene Mreže
  • Aktuelno

Gastro

  • Restorani
  • Recepti
  • Kafići
  • Gourmet
  • Lifestyle
  • Zdravlje
  • Sex
  • Putovanja
  • Automobili

Vodič

  • Stand-up
  • Predstave
  • Koncerti
  • Književne večeri
  • Izložbe
  • Clubbing
  • Bioskop
  • Kontakti
  • Uslovi korišćenja
  • Pravila privatnosti
  • Kolačići

Pratite City

Youtube Facebook Twitter Instagram

Prijavi se na newsletter

Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

✖