Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

HILTON BEOGRAD: Rooftop bar i restoran kao koncept

AUTOR: CityMagazine 30 Nov, 2020
HILTON BEOGRAD: Rooftop bar i restoran kao koncept

Srpska prestonica je već dobro poznata po svojoj sjajnoj ponudi kada je noćni život u pitanju. Kao potvrda toga, Beograd se pre par godina našao na prvom mestu top liste svetskih gradova sa najboljom ponudom noćnih klubova, barova, restorana i mesta za izlazak, prema izboru najvećeg svetskog izdavača turističkih vodiča Lonely Planet.

Ono po čemu Beograd ide u korak sa metropolama poput Njujorka, Londona, Pariza, LA-ja jesu i rooftop barovi i restorani. Ovaj koncept je nastao kao potreba da se sklonimo od gradske gužve i buke – potreba da uživamo u pogledu na grad i zalazak sunca koji su nam usled visokih zgrada u gradovima, najčešće nemogući kada sedimo u baštama kafića.

Iako Beograđani i svi oni koji se tako osećaju, još uvek po malo zaziru od hotela kao mesta za izlazak, mislimo da će i stanovnici glavnog grada početi da prate trend svetskih metropola i staviti hotelske barove i restorane na mapu svojih planova kada je reč o provodu.

Zašto izabrati rooftop hotela naspram drugih rooftop-ova?

Hoteli, pogotovo kada su u pitanju hotelski lanci dobro poznatih brendova, u svom timu imaju najbolje šefove kuhinja, kuvare, miksologe i barmene. Šefovi kuhinje se i biraju prema tome koji meni će se služiti u restoranu, kako bi autentičnost podneblja iz kog dolaze preneli i na hranu. U hotelskim barovima i restoranima često ćete naći barmene koji dolaze sa najboljih kruzera i svetski poznatih barova. Upravo su oni neprikosnoveni kada se radi o zadovoljstvu gostiju i vrhunskoj usluzi.

Stoga, nenametljivi pristup, prava preporuka hrane i pića kao i nove ideje prilikom miksanja originalnih koktela kroz autentični koncept jesu ono po čemu su vrhunski hotelski restorani i barovi prepoznatljivi.

SkyLounge, rooftop bar & restoran prostire se na celoj površini 8. sprata hotela Hilton. Nenametljivi ali prefinjeni dizajn sa pažljivo odabranim detaljima je tu kako biste se osećali prijatno ali i posebno u isto vreme. Pan-azijska kuhinja i specijalni odresci mesa, uz premijum koktele i vrhunsku vinsku kartu su ono što odiše luksuzom, a usluga je ono po čemu se ovo mesto pamti.

Rezervacija za ručak ili večeru je obavezna, a ukoliko želite da svratite na piće, uvek će se naći mesto za Vas!

Kralja Milana 35
011/7555-759