Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

L’Adresse: Restoran prefinjene francuske kuhinje na Vračaru

AUTOR: CityMagazine 28 Oct, 2019
L’Adresse: Restoran prefinjene francuske kuhinje na Vračaru

U vračarskom Saint Ten Hotelu otvoren je francuski restoran L’Adresse. Jedinstven u gastronomskom životu Beograda, s impresivno pripremljenim menijem, L’Adresse je adresa za druženje s prijateljima, poslovnim partnerima ili romantične susrete. Mesto dostojno najzahtevnijih poznavalaca gastronomije, istovremeno intimno i luksuzno, nepretenciozno i elegantno, restoran L’Adresse je prava adresa za prefinjenu francusku kuhinju i atmosferu.

„Francuska kuhinja je stil života, prefinjena i skladna, s izborom najboljeg od najrazličitijih ukusa koji se nude. Ponekad neočekivana, ali nikad dosadna. Verujem da ćemo gostima ponuditi jedinstven doživljaj i da će se na adresu restorana L’Adresse rado vraćati da ponove stara i dožive nova iskustva kroz ukuse i mirise francuske kuhinje” – izjavio je Miško Micić, vlasnik restorana L’Adresse i Saint Ten Hotela.

Francuski specijalitet iz restorana L’Adresse

„Svaki kuvar mašta da ima priliku da se pokaže na polju francuske kuhinje. Specifičnost i geografska veličina Francuske obezbedili su najrazličitije namirnice, a na nama kuvarima je da realizujemo svoje snove kroz najrazličitije kombinacije hrane i pića. Ne postoje granice, ali je potrebno ogromno znanje i zalaganje da bi se prenela autentična emocija. Fine dining koncept i fantastična inovacija u vidu molekularne gastronomije nude vrhunski gastronomski doživljaj” – izjavio je Nikola Vučković, glavni kuvar restorana L’Adresse.

Restoran L’Adresse je prava adresa za prefinjenu francusku kuhinju i atmosferu
Svetog Save 10
011/414-63-32

Najčitanije

Ovo su znaci da pijete previše alkohola

Čaša uz ručak, čaša posle večere, povremeno opuštanje sa prijateljima. Nije problem ako povremeno uživate u alkoholu, ali kada zaista…

Ovako bi danas izgledale poznate ličnosti da nisu prerano izgubile život

Mnogo je poznatih ličnosti koje su neočekivano preminule, mnogo pre nego što su dostigle duboku starost. Ne možemo a da…

Zašto je Sandra Ou bila na sahrani kraljice Elizabete?

Među poznatim licima iz celog sveta na sahrani kraljice Elizabete II bila je i glumica Sandra Ou. Najpoznatija po ulogama…

Jedina slika koja treba da obiđe svet posle subotnjeg prajda, a nije golišavi lik pored crkve

Još jedan prajd je došao i prošao. Puno je izrečenih stvari, puno nezadovoljstva, kontraverzi ali i lepih sećanja i trenutaka…

Detalj koji na glavi nosi partnerka Ane Brnabić će danas nositi sve žene na sahrani kraljice, osim jedne

Sahrana kraljice Elizabete II će se održati danas u Vestminsterkoj opatiji, a predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić juče je stigla…

“Kakvo nepoštovanje”: Makronovi došli u patikama da odaju počast kraljici i doživeli linč na mrežama

Brižit Makron je u nedelju uslikana u Londonu u poseti kraljičinom kovčegu i za razliku od drugih članova kraljevske porodice…

Najnovije - Gastro

Da li biste probali ovaj ljubičasti paradajz? Kažu da je zdraviji od običnog

On ima ukus paradajza, njegov miris i manje više izgleda isto, ali postoji jedna razlika – ljubičast je. Američko ministarstvo…

Pica od starog hleba

Koliko vas ume da umesi dobro testo za picu? Ako niste baš neki kulinarski mag, imamo jednostavno rešenje, da jedete…

Viljuškom po svetu – Italija: Recepti za karpačo, nadeveni paradajz i teleće kotlete sa gorgonzolom

Pred vama je još jedan izbor recepata inspirisanih sunčanom Italijom, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Odvojte sastojke, zasucite rukave i…

Ovaj napitak od belog luka i đumbira smanjuje krvni pritisak!

Od visokog krvnog pritiska pati u proseku 1 od 3 osobe, a nezdrave navike u ishrani su vodeći uzročnici. On povećava…

Slana torta sa tost hlebom

Ako ne znate šta ćete sa starim hlebom, imamo super recept. POTREBNO JE: 2 pakovanja tost hleba, 400 g majoneza, 400 g kisele…

Brzo i lako napravite palačinke sa bundevom bez brašna i mleka

Polako ulazimo u jesenju sezonu, koja unosi promene na raznim poljima, ali i na trpezu. Kako je bundeva jedna od…