Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Sve o rimejku mjuzikla „West Side Story‟

AUTOR: CityMagazine 07 Apr, 2020
Sve o rimejku mjuzikla „West Side Story‟

Ukoliko volite mjuzikle, onda će vas obradovati vest da je u pripremi rimejk filma West Side Story iz 1961. godine, koji su zajednički režirali Robert Vajz i Džeromi Robins. Ovoga puta njihovo mesto će zauzeti Stiven Spilberg. Magazin Vanity Fair nedavno je objavio prve fotografije sa snimanja, kao i delić onoga što ćemo imati priliku da vidimo u bioskopima. Tako smo pored imena reditelja, saznali i glumačku postavu, a više o svemu pročitajte u nastavku.

Tonija i Mariju u rimejku će tumačiti glumci Ansel Elgort i Rejčel Zegler, međutim ono što nam se posebno dopada jeste povratak Rite Moreno. Naime, ova dama je u originalnom mjuziklu igrala Anitu, a sada joj je dodeljena uloga Valerije.

Scenario je poveren Toniju Kušneru, a on je odlučio da ostane dosledan priči iz 1961. godine. Za one koji nisu upućeni, radnja se odvija u Njujorku, a prati sukob dva ulična klana. Međutim okosnicu čini par, čija ljubav umnogome podseća na onu Romea i Julije, tragičnih Šekspirovih junaka.

Glumačka postava je brojna, i okuplja kako glumce, tako i plesače, te nas očekuje puno plesnih koraka. Za sada nije poznat datum premijere, a verovatno će biti uslovljen aktuelnom krizom u svetu.

Izvor: Fotogramas