Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Green Love: Sebastien Leže i Džej Lumen 30. i 31. jula na Novosadskom sajmu

AUTOR: CityMagazine 22 Jul, 2021
Green Love: Sebastien Leže i Džej Lumen 30. i 31. jula na Novosadskom sajmu

Manje od deset dana deli nas od dvodnevnog Green Love spektakla! Na Novosadskom sajmu, pod zvezdama, 30. i 31. jula vrhunski di-džejevi, prirediće ljubiteljima elektronske muzike, dve nezaboravne večeri.

Vrhunsku atmosferu, u petak, 30. jula, pokrenuće odlični Džej Lumen, a publika će đuskati i uz naše domaće zvezde di-džej scene, Miloša Vujovića i Linear Disruption.

Naredno veče, 31. jula, za nastavak „zelene magije“ biće zadužen fantastični Sebastien Leže, ali i di-džej Novak, Fakir i Bokee.

Organizatori kažu da se izuzetno raduju što će konačno, posle dužge vremena, publika imati priliku da uživa u kvalitetnoj elektronskoj muzici, uz poštovanje svih epidemioloških mera.

„Poslednji Green Love festival održan je u oktobru, a sada smo izuzetno srećni što ljubiteljima elektronske muzike ponovo možemo da priuštimo vrhunsku muziku i dovedemo odlične izvođače. Umetnost će uvek pobediti, a dokaz tome je i što je ostalo malo karata za dvodnevnu julsku avanturu“, ističu organizatori.

Požurite i svoje ulaznice pronađite na svim Gigstix prodajnim mestima, po ceni od 2290 dinara. Karte za pojedinačne dane iznose 1490 dinara.

Green Love festival od 2010. godine okuplja najprestižnije domaće i svetske di-džejeve, i spaja ih sa istinskim ljubiteljima dobrog rejva u posebnoj i magičnoj atmosferi.

Podsećamo da, u cilju bezbednog provoda, osobama mlađim od 18 godina ulaz nije dozvoljen. Takođe, #SAMOODGOVORNO rejvuj jer je to jedini način da zaštitimo sebe i druge i da se prepustimo „zelenoj” ljubavi, koju iznova budi vrhunska elektronska muzika.

Green Love / 30. & 31. jul / Novosadski Sajam

Hajduk Veljkova 11
30.Jul 2021
31.Jul 2021
Novosadski sajam
1.490, 2.290 RSD