Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Lana Del Rej je potpuno svoja u novom singlu „Arcadia“

AUTOR: CityMagazine 09 Sep, 2021
Lana Del Rej je potpuno svoja u novom singlu „Arcadia“

Lana Del Rej je obradovala slušaoce širom sveta novom numerom pod nazivom Arcadia. Ovaj singl je ujedno i najava za predstojeći osmi studijski album Blue Banisters koji će biti objavljen 22. oktobra.

Pesmu je producirao Dru Erikson, a uz ovo izdanje predstavljen nam je i senzualni vizual koji je režirala upravo Lana.

Album Blue Banisters nam donosi 15 pesama među kojima su već objavljeni singlovi Wildflower Wildfire, Blue Banisters, Text Book i, naravno, Arcadia. Izdanju prethodi Chemtrails Over The Country Club, njen sedmi studijski album koji je objavljen ranije ove godine.

Chemtrails Over The Country Club, koji su producirali Lana i Džek Antonof, postigao je sjajne rezultate, kako kod publike, tako i kod kritičara. „Na ovom albumu pevanje dostiže njen vrhunac. Prelazi između vazdušastog falseta i zavodljivog punog glasa inspirišu neverovatnu empatiju u pesmama koje vividno govore o begu, gubitku i sećanju”, pisao je LA Times. Ostaje da verujemo da će upravo snažne emocije i dobar zvuk doneti i izdanje koje nas očekuje u oktobru.

Foto: Universal Music Serbia

Izdanje Arcadia u Srbiji je dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/LanaDelReyArcadia.