„Dodatni zahtevi se naplaćuju”: Italijanski bar vrednuje sečenje sendviča čak dva evra
Reklo bi se da nas, što se cena i naplate tiče, ove godine više ništa ne može iznenaditi, no ipak je to uspeo otmeni bar Pejs na obali jednog italijanskog jezera.
Naime, najnoviju buru komentara izazvao je otmeni bar Pejs na italijanskom jezeru Komo u Gera Lario, koji naplaćuje sečenje sendviča na dva dela. Gost bara postavio je fotografiju računa na kojoj se jasno vidi naplaćena usluga sečenja po ceni od dva evra.
„Dodatni zahtevi se naplaćuju”, odgovorila je vlasnica Kristina Bjaki, dodajući da su morali da koriste dve ploče umesto jedne, čime su udvostručili vreme pranja posuđa, piše punkufer.dnevnik.hr.
BONUS VIDEO:
„Nije to običan prepečeni sendvič, unutra je bio pomfrit. Trebalo nam je vremena da ga prepolovimo”, objasnila je vlasnica i napomenula da mušterija tada nije uložila nikakvu žalbu.
Nova turistička sezona sa sobom nosi brojne pritužbe gostiju bazirane na neočekivano visokim cenama, kako na popularnim destinacijama popu Rima, tako i na obali Hrvatske.
Iako ne postoji trik za izbegavanje turističkih zamki, vodeći savet je da pratite cene i razgovarate sa konobarima oko mogućih nesporazuma.