Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Danas i City Magazine od ovog meseca zajedno „u papiru“ i na sajtu

AUTOR: CityMagazine 31 Mar, 2021
Danas i City Magazine od ovog meseca zajedno „u papiru“ i na sajtu

U četvrtak 1. aprila uz svaki kupljeni primerak lista Danas čitaoci će dobiti i jubilarno 200. izdanje časopisa City Magazine.

Ovo je početak akcije koju ćemo sprovoditi svakog meseca jer je City Magazine postao deo izdavačke kuće Dan Graf, kao i Danas, te će se ubuduće svaki novi primerak deliti uz štampano izdanje Danasa.

Takođe, City Magazine postaje i deo portala Danasa, jer će njihov kompletan sadržaj biti dostupan u okviru posebne sekcije na danas.rs.

City Magazine jedan je od najtiražnijih i najčitanijih urbanih lajfstajl magazina u Srbiji koji pokriva oblasti poput kulture, scene, mode, zdravlja, putovanja i drugih oblasti iz svakodnevnog života.

Izlazi jednom mesečno u tiražu od 60.000 primeraka i distribuira se besplatno na više od 750 lokacija u Srbiji, među kojima su tržni centri, ugostiteljski objekti, knjižare…

Dan Graf, zajedno sa dnevnim listom Danas i City Magazinom, deo je grupacije United Media, čije sedište je u Luksemburgu, a koja godinama posluje u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Hrvatskoj. Nedavno je svoj portfolio prošila bugarskom medijskom kućom Nova Brodcasting Group i ukupno zapošljava 2.600 ljudi.

U okviru kompanije u Srbiji posluju televizija i portal N1, televizija Nova S, portal Nova.rs, Sport Klub, Grand produkcija, dečje televizije Pikaboo i Vavoom, muzički kanal IDJ, Cinemania, Lov i ribolov i naučna televizija Brainz.