Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Dijamant „restoran emocija” osvojio nagradu KAKTUS, ali i srca potrošača

AUTOR: CityMagazine 09 Nov, 2020
Dijamant „restoran emocija” osvojio nagradu KAKTUS, ali i srca potrošača

U veoma jakoj konkurenciji na ovogodišnjem Festivalu integrisanih komunikacija, na kojem je za nagradu KAKTUS konkurisalo više od 172 projekta, kompanija Dijamant je pobedila u kategoriji Najbolja digitalna integrisana kampanja za projekat U sve se meša ljubav.

Nagrađena kampanja je urađena zajedno sa digitalnom agencijom Žiška i odnosi se na popularni Dijamant margarin. Nagrada KAKTUS je još jedna potvrda da je Dijamant ne samo lider na domaćem tržištu prehrambenih artikala, već i da je kompanija koja prati i diktira trendove i podiže standarde na polju digitalnog marketinga.

„Ponosni smo na ovu i sve ranije osvojene nagrade, koje potvrđuju upravo ono po čemu se Dijamant izdvaja na tržištu – po uspešnom spajanju tradicionalnih vrednosti i najsavremenijih inovativnih rešenja. Kampanju U sve se meša ljubav lansirali smo na osnovu ustaljenog mišljenja da se u Srbiji osećanja češće izražavaju hranom nego rečima i da su recepti mnogo više od uputstva. Bakino testo je dokaz neizmerne ljubavi, a mamina krempita ukus koji asocira na toplinu doma. Zato smo rešili da sva neizgovorena značenja naše kuhinje prikažemo u svojevrsnom restoranu emocija i da u nekoliko minuta pokažemo koliko duboka značenja za potrošače imaju omiljena jela. Drago nam je da smo u tome uspeli”,kaže Tatjana Đokanović, direktorka marketinga i razvoja kompanije Diijamant.

Strukovne KAKTUS nagrade, koje Marketing mreža tradicionalno dodeljuje organizacijama, kompanijama, institucijama i agencijama za najkvalitetnije i najprofesionalnije pojedinačne i integrisane kampanje, dodeljene su na šestom Festivalu integrisanih komunikacija. O tome ko će dobiti ovogodišnje KAKTUS nagrade odlučivao je stručni žiri koji su činili priznati i ugledni profesionalci iz kreativnih, PR, digitalnih agencija i produkcijskih kuća iz Srbije i regiona.

Najčitanije

5 retkih fizičkih karakteristika koje vas čine posebnim

Svaka osoba je jedinstvena. Mada svi imamo određene zajedničke karakteristike koje nas čine ljudima, fizički razlike između nas su neupitne.…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Aktuelni modni trendovi u skladu sa horoskopskim znakom

Ne znamo da li se i vama čini da je teško ispratiti sve modne aktuelnosti, pa smo zato odlučili da…

Najnovije - Scena

Ove inspirativne uporedne fotografije će vam pružiti neophodnu motivaciju za rad na sebi

Promene nabolje su i te kako moguće, a posebno ako ste dovoljno uporni i spremni na kontinuiran rad na sebi.…

Ed Širan iznova ima ovu noćnu moru

Ed Širan je u nedavno objavljenom intervjuu za magazin GQ otkrio da ga jedna noćna mora već godinama sprečava da…

Beč na platformi „OnlyFans“

„Koliko golotinje možemo da podnesemo?“ Nova akcija Turističke organizacije Beča predstavlja provokativna umetnička dela i otvara diskusiju o slobodi umetnosti…