Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Iluzija u glumi

Muzej iluzija nastavlja sa održavanjem atraktivnih kulturnih večeri. Pod stručnim vođstvom glumca Đorđa Kukuljice, čeka vas nesvakidašnje interaktivno putovanje kroz muzejski prostor koji će baciti svetlo na ono što se dešava u glumi-na sceni ali i iza pozorišne i filmske „zavese“. Đorđe Kukuljica, pozorišni i televizijski glumac kojeg mnogi pamte kao grofa Rajačkog (Senke nad Balkanom) upotrebiće magiju glume, pokreta, šarma i znatiželjne posetioce na trenutak uvući u svet iluzije.

Događaj će se održati u četvrtak, 15. jula u 2 termina – od 19.30 i 21.00 h. Prijavljeni neće biti samo posmatrači već i aktivni učesnici u iluziji glume, pokreta i prostora. Iluzije scenskih efekata će donekle biti razotkrivene kroz prostorne iluzije koje se mogu naći u jedinstvenom ambijentu u centru grada. Isti će biti u prilici da oslobode prostor svom talentu i glumiće zajedno sa glumcem u iluziji kadrova nekih od najvećih filmskih ostvarenja.

Zabavno umetnički performans je deo manifestacije Muzeja Iluzija pod nazivom Leto Iluzija 2.0 koja obuhvata Potragu za godišnjim odmorom u Muzeju Iluzija kao i Portagu za izgubljenom istorijom u Barutani na Kalemegdanu. Takođe, svaka sreda je vesela sreda, sa popustom na sve karte (do 15. avgusta).

Zbog ograničenog broja mesta, prijave za Iluziju u glumi su neophodne i mogu se izvršiti putem mejla: info@muzejiluzija.rs ili telefonom 063/ 611 911 sa obaveznom naznakom željenog termina. Ulaz je besplatan.

Iluzija u glumi

Nušićeva 11
15.Jul 2021
Muzej Iluzija
Besplatno