Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Osvojite neverovatnih dva miliona dinara za šoping u Galeriji Belgrade!

AUTOR: CityMagazine 15 Sep, 2020
Osvojite neverovatnih dva miliona dinara za šoping u Galeriji Belgrade!

Galerija Belgrade, najveća regionalna šoping, gastro i zabavna destinacija, pokrenula je nagradnu igru Šopinguj kao milioner koja će trajati do 5. oktobra 2020. godine. Svi koji žele da učestvuju i osvoje neku od nagrada iz nagradnog fonda vrednog neverovatnih dva miliona i 300 hiljada dinara treba samo da se registruju na stranici www.galerijabelgrade.com.

Sedam srećnih dobitnika biće nagrađeni bodovima koje mogu iskoristiti za kupovinu u objektima u Galeriji Belgrade koji učestvuju u nagradnoj igri. Bodove preuzimaju kroz aplikaciju Moj Beograd, koja će biti dostupna na sajtu tržnog centra.

Prvo mesto dobitniku donosi čak 100 miliona bodova, odnosno dva miliona dinara, drugo mesto 200.000 dinara, a još pet dobitnika osvojiće po 20.000 dinara za nezaboravnu kupovinu u tržnom centru koji uskoro otvara vrata za posetioce. Galerija Belgrade ponudiće potrošačima do sada neviđeno iskustvo kupovine, brendove svetske klase i nove koncepte zabave na više od 140.000 kvadrata. Uz to, posetioce očekuju restorani i kafići sa impresivnim pogledom na reku, 3.600 parking mesta, kao i multipleks bioskop koji se prostire na više od 4.000 kvadrata.

Kako bi svim posetiocima bila pružena usluga jedinstvena na tržištu, Galerija Belgrade kreirala je inovativni program lojalnosti Moj Beograd koji obuhvata niz pogodnosti, popusta i drugih iznenađenja u prodavnicama, restoranima i zabavnim sadržajima koje tržni centar nudi. Moj Beograd je kreiran u skladu sa najboljim svetskim praksama, a program bodova i pogodnosti omogućava članovima da se kreću kroz tri nivoa – Bronzani, Srebrni i Zlatni, gde svaki nivo nudi personalizovano iskustvo i nagrade po meri.

„Kroz program lojalnosti i nagradni program želimo da sa potrošačima, od samog početka, gradimo dugoročan odnos poverenja i međusobnog uvažavanja. Galerija Belgrade je najveća šoping, zabavna i gastro destinacija u regionu, a lokacija na samoj obali reke jedinstvena je u celoj Evropi. Sigurni smo da će sve ovo doprineti da iskustvo posete našem tržnom centru posetiocima bude nezaboravno i da će zbog lepih uspomena i raznovrsnih sadržaja uvek poželeti da se vrate“, rekao je generalni direktor Belgrade Waterfront Nikola Nedeljković.

Pobednici nagradne igre Šopinguj kao milioner biće proglašeni 5. oktobra 2020. godine, a svi zainteresovani za učešće mogu se prijaviti do 4. oktobra 2020. godine i tako dobiti priliku da šopinguju u tržnom centru koji nudi usluge i sadržaje do sada neviđene na tržištu.

Najčitanije

Viktorija Bekam u šik izdanju za svečanu priliku

Viktorija Bekam je žena kojoj u stilskom pogledu gotovo da nema ravne, i to na svetskoj sceni. U prilog joj…

Ova hrana je dobra za mozak

Godinama se već priča o tzv. superhrani. To su namirnice koje su izrazito dobre za ljudski organizam, zbog čega je…

Veliki hit Elene Ferante konačno stiže na veliko platno

Književni fenomen poznat kao Elena Ferante ima mnoge fanove u Srbiji, a baš za sve vas imamo dobre vesti. Naime,…

Najnovije - Scena

Novi broj City Magazine-a u Danasu u utorak 26. oktobra

List Danas i City Magazine čekaju vas zajedno na trafikama širom Srbije u utorak 26. oktobra. Danas i City Magazine…

Zabavne slučajnosti koje se dešavaju samo jednom u životu

Kako biste reagovali da hodate supermarketom i na ambalaži nekog proizvoda ugledate ilustraciju čoveka koji izgleda isto kao vi? A…

Vikend preporuke 22-24.10.

Dragi naši, kako bismo vam olakšali izbor aktivnosti za vikend, odlučili smo da na jednom mestu sakupimo nekoliko preporuka za…