Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Otvorena 100. dm drogerija u Srbiji: Kompanija donirala 300.000 dinara od prometa

AUTOR: CityMagazine 07 Mar, 2020
Otvorena 100. dm drogerija u Srbiji: Kompanija donirala 300.000 dinara od prometa

Najveći drogerijski lanac u Evropi otvorio je 5. marta jubilarnu 100. dm drogeriju u Srbiji, a prvu u Leskovcu, čime nastavlja širenje na domaćem tržištu.

U skladu sa dugogodišnjom praksom kompanije, početak rada nove drogerije propraćen je humanitarnom akcijom. Poznati Leskovčanin Andrija Jović radeći za kasom dm-a prikupio je 300.000 dinara koji će biti uručeni Udruženju za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama Leskovac.

Kompanija dm drogerie markt posluje u Srbiji od 2004. godine, a proteklu jubilarnu 15. godinu poslovanja u Srbiji zaokružila je sa zabeleženim rastom od 21,9 odsto i ostvarenim prometom od 13,3 milijarde dinara. Paralelno sa uspešnim poslovnim rezultatima, kompanija nastoji da na svakom koraku ulaže u zajednicu u kojoj posluje, o čemu svedoče brojna priznanja stručne javnosti, između ostalih, Nacionalna nagrada Privredne komore Srbije za društveno odgovorno poslovanje „Đorđe Vajfert“, kao i nagrada Privredne komore Srbije „Beogradski pobednik“ za ostvarene rezultate privređivanja.

Sa asortimanom od preko 13.500 proizvoda, dm drogerije važe kao mesto kupovine svega na jednom mestu, od segmenta lepote, prirodne kozmetike, organske hrane, lične higijene, do proizvoda za domaćinstvo i negu beba. Pored toga, dm je jedan od najvećih ponuđača privatne robne marke na tržištu Srbije, sa skoro 4.000 proizvoda. Dobro poznati dm brendovi – Balea, alverde, dmBio, babylove, Denkmit i drugi garantuju identičan kvalitet u svih 13 zemalja u kojima kompanija posluje. dmBio je brend sa najširim asortimanom organske hrane u Srbiji sa preko 350 proizvoda.

Kompanija dm drogerie markt trenutno posluje u 13 zemalja Evrope, sa mrežom od preko 3.600 prodajnih objekata i preko 62.000 zaposlenih. Računajući novootvorenu drogeriju u Leskovcu, danas kompanija posluje sa 100 drogerija u 28 gradova širom zemlje.

Najčitanije

5 retkih fizičkih karakteristika koje vas čine posebnim

Svaka osoba je jedinstvena. Mada svi imamo određene zajedničke karakteristike koje nas čine ljudima, fizički razlike između nas su neupitne.…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Aktuelni modni trendovi u skladu sa horoskopskim znakom

Ne znamo da li se i vama čini da je teško ispratiti sve modne aktuelnosti, pa smo zato odlučili da…

Najnovije - Scena

Ove inspirativne uporedne fotografije će vam pružiti neophodnu motivaciju za rad na sebi

Promene nabolje su i te kako moguće, a posebno ako ste dovoljno uporni i spremni na kontinuiran rad na sebi.…

Ed Širan iznova ima ovu noćnu moru

Ed Širan je u nedavno objavljenom intervjuu za magazin GQ otkrio da ga jedna noćna mora već godinama sprečava da…

Beč na platformi „OnlyFans“

„Koliko golotinje možemo da podnesemo?“ Nova akcija Turističke organizacije Beča predstavlja provokativna umetnička dela i otvara diskusiju o slobodi umetnosti…