Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Srećnih novih 366 (GB)

Šareni svetleći lampioni su svuda, na prozore se lepe bele kartonske pahulje, a novogodišnje reklame su preplavile internet i TV – jasno je da je pretpraznična euforija stigla! Ako na samu pomisao Nove godine zamišljaš omiljeno ćebe, toplu čokoladu i hešteg #najlepšedobagodine, sigurni smo da već odavno znaš gde ćeš provesti „najluđu noć“ i sad si u fazi planiranja detalja – od odabira autfita do osmišljavanja teme za tradicionalnu novogodišnju Instagram fotku.

S druge strane, možda su ti prve asocijacije na praznike umesto sladunjavog mirisa cimeta, gužve u saobraćaju i na granicama, i da si već u glavi izračunao koliko drugih stvari može da se uradi sa novcem koji bi odvojio za proslavu.

I ako te uopšte ne zanima šta o Novoj godini imaju da kažu entuzijazisti i hejteri (čak ti je i pomalo žao jer je, ni kriva ni dužna, postala predmet opsežnih rasprava), i samo želiš da iskoristiš priliku da bez griže savesti gledaš praznične filmove kako bi se odmorio od dinamičnog poslednjeg poslovnog kvartala – i dalje ti treba net. Obrni-okreni, treba nam svima, a neki gigabajt više nikad nije naodmet!

Različiti tipovi ljudi imaju različite potrebe i poglede na svet i na Novu godinu, ali im Vip pruža ono što je svima neophodno – više interneta za slobodniju komunikaciju tokom godine.

Uz dodatnih 366 gigabajta dodatnog interneta u periodu od godinu dana, uz potpisivanje ugovora za bilo koju NEO tarifu i telefon po želji imaćeš više nego dovoljno interneta za sve svoje omiljene onlajn aktivnosti – i to tokom cele nastupajuće godine.

Dodatni gigabajti troše se nakon što potrošiš podatke u okviru svoje mesečne tarife u nacionalnom saobraćaju, a možeš ih koristiti odjednom – ili rasporediti tokom cele prestupne 2020. godine.

Uz ovakav novogodišnji poklon, sve što ostaje da se kaže je: srećnih novih 366 GB!

Najčitanije

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Aktuelni modni trendovi u skladu sa horoskopskim znakom

Ne znamo da li se i vama čini da je teško ispratiti sve modne aktuelnosti, pa smo zato odlučili da…

Ovo su 4 tipa osoba koje daju previše sebe

Poslednjih godina, termin burnout se pominje kao jedno stanje uobičajeno i prisutno među ljudima koji daju previše sebe na poslu.…

Najnovije - Scena

Vikend preporuke 15-17.10.

Dragi naši, kako bismo vam olakšali izbor aktivnosti za vikend, odlučili smo da na jednom mestu sakupimo nekoliko preporuka za…

Preminuo glumac Marko Živić

Srpski glumac Marko Živić izgubio je život u četvrtak 14. oktobra, nakon višenedeljne borbe sa korona virusom. 49-godišnji glumac je…

Zašto je Dženifer Aniston odbila glavnu ulogu u filmu „Serendipityˮ?

Romantična komedija junakinji današnje priče donela je slavu, pa je i danas prepoznatljiva po ulozi Rejčel Grin iz hit serije…